30 / 04 / 2024

Juma Gayrimenkul İnşaat Sanay Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!


Juma Gayrimenkul İnşaat Sanay Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 3 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.



Juma Gayrimenkul İnşaat Sanay Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 3 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Juma Gayrimenkul İnşaat Sanay Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1- Yurt içinde ve yurt dışında her nevi bina konut prefabrik konut tatil sitesi spor tesisi....yapı taahhüdünde bulunmak ve Aracılık yapmamak kaydıyla her türlü menkul malları almak, gayrimenkul mal ve hakları (ruhsatname, imtiyaz, ihtira, telif, işletme, ticaret ünvanı, işletme adı alameti farika, patent, marka v.s.gibi) ifraz ve tevhit edebilir, satar, satın alır, teminatta rehine alır ve verir, inşa eder ve ettirir, kat karşılığı arsa alır, kat karşılığı gayrimenkul verebilir, kiralar, kiraya verir, ipotek dahil olmak üzere gayrimenkul hak ve kişilerle her çeşit ayni ve şahsi hakları leh ve aleyhte iktisap ve tesis edebilir, değiştirebilir, çözebilir, bunları kurulmuş veya kurulacak şirketlere sermaye olarak koyabilir. 
2- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak............ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön