Yeni Projeler

Junior Palace'ta son 2 konut! 3.1 milyon TL'ye 2+1!

Junior Palace projesinde yer alan son 2 konutun satış süreci devam ediyor. Teslimleri 6 ay sonra gerçekleştirilecek olan projede yalnızca 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Junior Palace projesi, Sarımert Yapı imzası taşıyor. Son 2 konutun satış sürecinin devam ettiği Junior Palace projesi Sakarya Karasu'da yükseliyor.

2 blok olarak inşa edilen Junior Palace projesinde toplam 18 konut bulunuyor. Sakarya Junior Palace projesinin arsa alanı 1.294 metrekare olarak açıklandı.

Peki Junior Palace projesi için vade imkanı sağlanıyor mu? Junior Palace projesinde hangi sosyal alanlar bulunuyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Junior Palace projesi ile ilgili detaylar...

Sakarya Junior Palace projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 3 milyon 100 bin TL'den başlıyor. Teslimleri 6 ay sonra gerçekleştirilecek olan Junior Palace projesinden konut sahibi olmak isteyenler teslime kadar vade imkanından yararlanabiliyor.

Karasu sahilinde, denize 100 metre mesafede yükselen Junior Palace, 32 Evler Belediye Parkı'nın yanı başında inşa ediliyor. Junior Palace projesinde yüzme havuzu bulunuyor. 

Web: https://www.sarimertyapi.com
Telefon: 0543 417 14 15

 

RMS Capital'den Dubai, İstanbul ve Bakü'ye 3 yeni proje geliyor! 

Hill Side projesinde boğaz manzaralı 3+1'ler 8.5 milyon TL'ye! Hemen teslim!

Koçsa Life'ta son 5 konut! 6 milyon 850 bin TL'ye hemen teslim 3+1'ler!