Ekonomi

Kabine toplantısı ne zaman? Masada hangi kararlar var?

Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı araştırılıyor. Seçim vaadi olarak verilen öğrencilere vergisiz telefon, ev kadınlarına emeklilik, taşerona kadro gibi konu başlıklarının toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman? İşte detaylar... Bakanlar Kurulu toplantısı son olarak 3 Temmuz 2023’da gerçekleştirildi

“Kabine toplantısı ne zaman? Saat kaçta?” gibi sorular vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Bakanlar Kurulu toplantısı son olarak 3 Temmuz 2023’da gerçekleştirildi. Yeni Kabine toplantısının ise 24 Temmuz 2023’de yapılması bekleniyor.

KABİNE TOPLANTISI GÜNDEMİNDE NELER VAR?

Seçim vaadi olarak açıklanan öğrencilere vergisiz telefon, ev kadınlarına emeklilik, evlilik kredisi gibi konuların yanı sıra tamamlanmayı bekleyen taşerona kadro gibi konularda bekleyiş devam ediyor.

Toplantının öncelikli gündeminin dış politikadaki gelişmeler olacağı öngörülüyor. Bunun yanı sıra, ekonomi ve iç siyaset ile ilgili başlıklar da değerlendirilecek.

Peki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son kabine toplantısında neler söyledi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son kabine toplantısında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bölgede ürettiğimiz konut sayısı 143 bini köy evi olmak üzere, toplam 650 bin adettir. Şu ana kadar inşa süreci başlayan konut, köy evi ve ahır sayısı 180 bin adede ulaştı. Evleri yıkılan insanların çok büyük bir bölümünün gelecek bayramı yeni konutlarında karşılamasını amaçlıyoruz. Hep söylediğimiz gibi, giden canlarımızı geri getiremeyiz. Fakat maddi kayıplarımızı telafi edecek olanağa ve kudrete sahibiz. Tarih boyunca nice badireler atlatmış ve aynı zamanda nice zorluklara göğüs germiş bir millet olarak, Allah'ın izniyle ‘yüzyılın felaketi’nin de üstesinden gelmeyi başaracağız. Altyapısı ve üstyapısı ile beraber illerimizi eskisinden daha güvenli, daha canlı, daha dayanıklı duruma getirene kadar durmadan, dinlenmeden çalışacağız."

AK Parti düğmeye bastı! İstanbul’dan Anadolu’ya göç için harekete geçildi! Büyükşehirlerde yaşayanlar dikkat!

Altında yükseliş sürüyor! İşte 23 Temmuz 2023 altın fiyatları...

Hafta sonu dolar, euro ve sterlin ne kadar oldu? Son dakika döviz fiyatları!