Proje Güncel

Kadıköy Concord İstanbul ev fiyatları!

Kadıköy Concord İstanbul ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. E-5, metrobüs ve metro bağlantısı bulunan proje 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Concord İstanbul'da ilk etap teslimleri 2016 yılı Aralık ayı, ikinci etap teslimleri ise 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşecek.


Concord İstanbul Kadıköy'de daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Toplam 1.175 adet konuttan oluşan projede yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor. 


Kadıköy Concord İstanbul ev fiyatları konutların alanları ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. Projede yüzde 10 peşin ödemelerde, kalan daire bedeli 50 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de yükselen Concord İstanbul Rezidans'ta dairelerin büyüklükleri minimum 48 metrekare, maksimum ise 129 metrekare şeklinde dizayn edildi.


Kadıköy Concord İstanbul ev fiyatları 352 bin 600 TL'den başlıyor. Projede buhar odası, spor alanları, fitness merkezi, yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Concord İstanbul adres: Dumlupınar Mah. Yumurtacı Abdi Bey Cad. No:15 Kadıköy / İstanbul


Fikirtepe Concord İstanbul satış ofisi

Telefon: 444 10 08

Web: www.concordistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com