28 / 04 / 2024

Kadıköy Göztepe satılık daire fiyatları 2013!

Kadıköy Göztepe satılık daire fiyatları 2013!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Göztepe bölgesindeki konut fiyatlarını araştırdık. Göztepe satılık daire fiyatları 500 bin TL'den başlıyor. Şimdi gelin bu projeleri daha yakından inceleyelim. İşte Göztepe satılık daire fiyatları...



Türkiye'nin yatırım cenneti İstanbul, tarihinin en büyük değişimine sahne oluyor. Her geçen gün yeni yerleşim alanları doğuyor. Bu sereçte merkez ilçeler cazibesini daha da artırıyor. Bu lokasyonlardan biri de kuşkusuz Göztepe. Yeni metrobüs ve metro yatırımlarının yanı sıra komşu semtlerdeki gelişmelerle birlikte daha da değerlenen Göztepe satılık daire fiyatlarını araştırdık. 


Göztepe satılık daire fiyatları 500 bin TL'den başlıyor

Bölgede şu anda satışta olan 5 markalı konut projesi bulunuyor. Göztepe satılık daire fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Bu 5 konut projesinde fiyatlar ne kadar, ödeme seçenekleri neler, ne tür sosyal imkanlar sunuluyor...? Hepsi ve daha fazlasının cevabı haberimizde. İşte tüm detayları ile Göztepe satılık daire fiyatları...


Kadıköy Göztepe satılık daire fiyatları 2013!


Göztepe Hisar Apartmanı'nda 500 TL

Göztepe Hisar Apartmanı, Hisar Yapı güvencesiyle hayata geçiriilyor. 11 katlı tek bloktan oluşan Göztepe Hisar Apartmanı'nda toplam 20 daire yer alıyor. Tamamı 75  metrekare 2+1 dairelerden oluşan Hisar Apartmanı Göztepe projesinde konutların 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulması planlanıyor. Henüz proje aşamasında olan Kadıköy Hisar Apartmanı'ı kat karşılığı yapılıyor. Projede satışların bu yıl içerisinde başlaması planlanıyor. Bağdat Caddesine, Kadıköy'e ve Şemsettin Günaltay caddesine yakın mesafede konumlanan Göztepe Hisar Apartmanı, Özgürlük Parkı'na da komşu konumda yer alıyor. 


Göztepe Hisar Apartmanı hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Kadıköy Göztepe satılık daire fiyatları 2013!


Meşelipark'ta 135 metrekare hemen teslim 3+1 daire 570 bin TL

Ağaoğlu Omak İnşaat güvencesiyle inşa edilen Meşelipark Gold projesi, toplam 44 daireden oluşuyor. Tüm konutların 3+1 şeklinde tasarlandığı Gözteep Meşelipark Gold projesinde 135 metrekare 3+1 daireler 570 bin TL ile 593 bin TL, 150 metrekare 3+1 daireler 656 bin TL ile 670 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. E-5 Göztepe köprüsüne ve metro istasyonuna 1 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan Meşelipark Gold Göztepe projesi, TEM ve çevreyolu bağlantılarına ise 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Göztepe Meşelipark Gold projesinin sosyal olanakları arasında ise toplantı odası, lobi, fitness center, sauna, basketbol sahası, voleybol sahası, buhar odası, kat bahçeleri, meyve ağaçları, sosyal tesis,  yürüme parkuru, çocuk parkı ve  güvenlik yer alıyor. 


Meşelipark hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Kadıköy Göztepe satılık daire fiyatları 2013!


Paksa Metroport'ta 650 bin TL'ye hemen teslim 2+1

Paksa İnşaat güvencesiyle Göztepe'de hayata geçirilen Paksa Metroport projesi, toplam 129 daireden oluşuyor.  8 bin metrekare alan üzerinde yükselen Göztepe Metroport projesinde büyüklükleri 126 ile 160 metrekare arasında değişen 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Göztepe Paksa Metroport projesinde 2+1 daireler 650 bin TL'den, 3+1 daireler ise 850 bin TL'den satışa sunuluyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Paksa Metroport Göztepe projesinde peşin ya da yüzde 50 peşinat verilerek konut sahibi olunabiliyor. Kalan konut bedeli ise firma bünyesinde firma bünyesinde 6 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Metroport hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Kadıköy Göztepe satılık daire fiyatları 2013!


Kontek Düet'te 560 bin TL'ye 2+1. Hemen teslim

Göztepe'de 3 bin 745 metrekare alan üzerinde inşa edilen Kontek Düet projesi, Kontek İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. 4 ve 12 katlı 2 bloktan oluşan Göztepe Kontek Duet projesi toplam 80 daireden oluşuyor. Projede satışta olan 2+1 daireler 560 bin TL'den, 3+1 daireler ise 670 bin TL'den alıcılara sunuluyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Kontek Düet Göztepe projesinde ödemeler peşin ya da banka kredisi ile yapılıyor. 


Kontek Düet hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Kadıköy Göztepe satılık daire fiyatları 2013!


Taş gibi bina

Four Winds projesi Taşyapı güvencesiyle hayata geçiriliyor. 44 bin metrekare alan üzerinde toplam 420 konuttan oluşan Göztepe Four Winds'te 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Aralık 2013'te konut teslimlerinin yapılması planlanan Four Winds Göztepe projesinin sosyal olanakları arasında ise fitness merkezi, spa, sauna, açık yüzme havuzu, house keeping ve lobi hizmeti yer alıyor. 


Four Winds hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön