30 / 04 / 2024

Kadıköy Pırlanta Göztepe ne zaman teslim?

Kadıköy Pırlanta Göztepe ne zaman teslim?

Firma: Erkan İnşaat

Proje: Pırlanta Göztepe

Pırlanta Göztepe Konutları Bağdat Caddesi'nde 5 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Satışları devam eden projede 446 daire ve 34 mağaza bulunuyor. Peki Kadıköy Pırlanta Göztepe ne zaman teslim edilecek?



"Kadıköy Pırlanta Göztepe ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan projenin diğer özelliklerine değinelim. Toplam arsa alanı 8 bin 774 metrekare olarak belirlenen proje  3 bloktan meydana geliyor.


İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselen Pırlanta Göztepe Residence konum olarak Bağdat Caddesi'nde 5 dakika, metrobüs ve İDO'ya sadece 10 dakikalık mesafede yer alıyor. 


Dairelerin alanları 62 ile 290 metrekare arasında değişiklik gösteren Pırlanta Göztepe Kadıköy'de yüzde 25 peşinatta, kalan tutar için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Pırlanta Göztepe Evleri çocuk oyun alanı, Türk hamamı, kafe, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, buhar banyosu, sauna, yürüyüş parkurları, sosyal tesis, dekoratif havuz, restaurant, modern çarşı gibi sosyal olanaklara sahip.


Kadıköy Pırlanta Göztepe ne zaman teslim?

Erkan İnşaat tarafından hayata geçirilen Pırlanta Göztepe Kadıköy'de daire teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede konut fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. 


Pırlanta Göztepe adres: Fikirtepe Mah. Hızırbey Cad. No:155 Göztepe Kadıköy/İstanbul


Kadıköy Pırlanta Göztepe telefon: 444 7 357

Web: www.erkaninsaat.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön