Kent Haberleri

Kadıköy'deki kiralar resmen çıldırdı! 180 bin liraya kadar yükseldi! 'Buna kim dur diyecek?'

Kadıköy'de ev kiralarında yaşanan fahiş artışlar sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Kadıköy'deki kiralar resmen çıldırdı! 180 bin liraya kadar yükseldi! 'Buna kim dur diyecek?' İşte ayrıntılar... Kahramanmaraş depreminin ardından da pek çok şehirde kira bedelleri yeniden artışa geçti

Konut sektöründe son bir senede yükselen kiralık ev fiyatları sık sık gündem oluyor. Kahramanmaraş depreminin ardından da pek çok şehirde kira bedelleri yeniden artışa geçti. 

Megakent İstanbul'daki konut kiraları da sık sık gündeme geliyor. Son olarak Kadıköy'de ev kiralarında yaşanan fahiş artışlar sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Ocak ayının son günlerinde aktarılan başka bir haberde de CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, ev kiralarının yüksek olduğu ilçeler arasında yer alan Üsküdar'da vatandaşlarla görüşmüş ve vatandaşların kiralık konut fiyatlarına olan tepkileri gündeme gelmişti.

Sözcü'nün aktardığı söz konusu haberde,  konut kiralarının yüksekliğine tepki gösteren vatandaşlar "Kiralar çok pahalı çıkarsam bir daha bulamam" açıklamalarında bulundu. 

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin de kira bedellerine değinmiş ve "İstanbul'da 750 bin ile 1 milyon boş yapı stoku olmasına rağmen insanlarımız ne yazık ki kiralık ev bulamaz hale geldi" ifadelerini kullanmıştı. 

İstanbullulara şok uyarı: Marmara fayı kırıldı, kırılacak! İstanbul depremi için kritik veriler peş peşe açıklandı!

Emlak fırsatçıları deprem dinlemedi!

Altın, dolar değil 10 senenin rekoru konutta! Konut fiyatları yüzde 167.8 yükseldi!

Yeni Evim kampanyasında son dakika! Ev fiyatları arttıkça arttı! Bankalar kredi sürecini yavaşlatıyor iddiası!