06 / 05 / 2024

Kadir Albayrak'tan TESKİ şantiyelerine ziyaret!

Kadir Albayrak'tan TESKİ şantiyelerine ziyaret!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Muratlı Caddesindeki alt yapı, yağmursuyu ve kanalizasyon şantiyesi ile yine Muratlı Caddesindeki Kollektör Hattı Şantiyesini ziyaret etti.




Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Danışmanlar Şeref Çetin, Neşat Erdoğan ve diğer yetkililerle beraber Süleymanpaşa ilçesinde Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (TESKİ)'nin alt yapı işlerini yapan yüklenici firma şirketinin Muratlı Caddesindeki alt yapı, yağmursuyu ve  kanalizasyon şantiyesi ile  yine Muratlı Caddesindeki Kollektör Hattı Şantiyesini  ziyaret etti. 


 Teski Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Ünal ve diğer daire başkanlarının da eşlik ettiği ziyarette şirket yetkilileriyle görüşerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ilgililerden, çalışmaların yoğunlaştırılarak sözleşme tarihinden önce bitirilmesini istedi.


Başkan Albayrak yaptığı açıklamada Temmuz ayında bitirilmesi planlanan alt yapı çalışmalarından sonra  Merkez Süleymanpaşa ilçesinin daha temiz bir çevreye kavuşacağını, sahilde  denize girilebileceğini söyledi.



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön