27 / 04 / 2024

Kadir Has Üniversitesi ''Toplu Yapı ve Site Yöneticiliği'' eğitimi veriyor!

Kadir Has Üniversitesi ''Toplu Yapı ve Site Yöneticiliği'' eğitimi veriyor!

Kadir Has Üniversitesi ''Toplu Yapı ve Site Yöneticiliği'' eğitimi veriyor. Kadir Has Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü'nde gerçekleştirilecek ''Toplu Yapı ve Site Yöneticiliği Sertifika Programı'' 22 Mart-06 Nisan 2014 tarihleri arasında yapılacak...




Kadir Has Üniversitesi ''Toplu Yapı ve Site Yöneticiliği'' eğitimi veriyor. Kadir Has Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü'nde gerçekleştirilecek ''Toplu Yapı ve Site Yöneticiliği Sertifika Programı'' 22 Mart - 06 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.


''Toplu Yapı ve Site Yöneticiliği Sertifika Programı'' na 330 kişi alınacak ve ön kayıt için son başvuru tarihi 15 Mart 2014.


Toplu Yapı ve Site Yönetimi'nin 2000 li yıllarla beraber hızla gelişen bir sektör olması sebebi ile bu iş dalında yetişmiş personel ihtiyacı da gündeme gelmiştir. Ancak sektörün birden gelişmesi yetişmiş personellerin eğitim kurumları yerine benzer sektörlerden sağlanması ile ihtiyaç giderilmesi yoluna gidilmiştir. Üniversitelerde ancak İki Yıllık Meslek Yüksek Okullarında bulunan "Emlak ve Emlak Yönetimi" bölümlerinin müfredatları ile yetersiz kalmakta ve sektöre destek olamamaktadır. Bu amaçla Toplu Yapı ve Site Yöneticiliği  İki Yıllık Meslek Yüksek Okulları Bölümleri ve daha sonra Dört Yıllık Lisans Programları oluşturuluncaya kadar İstanbul Ticaret Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Arel Üniversitesi gibi üniversitelerin "Mesleki Eğitim", "Yaşam Boyu Eğitim" ve "Sürekli Eğitim Merkezleri" "Toplu Yapı ve Site Yöneticiliği Sertifika Programları" oluşturmaya başlamıştır.

 

Bu merkezlerde ilgili programa katılan Toplu Yapı ve Site Yönetimi alanında mevcut çalışan müdür, müdür yardımcısı, yönetici, mali ve idari personel, teknik personel ile Toplu Yapı Yönetimi konusunda hizmet veren profesyonel şirketlerin merkez personelleri sertifika programlarını almışlar ve sınavlar sonucunda "Sertifikalı Toplu Yapı Yöneticisi" konumuna hak kazanmışlardır. 


PROGRAMIN KONU VE AMACI

İnşaat ve özellikle konut sektörü ülkemizin hızla gelişen ve büyüyen sektörleri arasındadır. Toplu konutlar, İş Merkezleri, Alışveriş Merkezleri günlük hayatımıza hızla girmiş ve yaşantımızda yer edinmiştir. Binlerce insanın bir arada yaşadığı ve vakit geçirdiği bu sektörde yöneticilere ve alanında yetişmiş profesyonellere duyulan ihtiyaç gün geçtikçe artmakta ve buna paralel olarak yeni kariyer olanakları doğmaktadır. Binlerce konut ve işyerinin yönetilmesi ve buralara hizmet sağlanması, yapı yönetimi alanında çalışan profesyonellerin bilgi, beceri ve yeteneklerini sürekli geliştirme gerekliliğini ortaya çıkartmıştır. Bu program ile, Toplu Yapı Yöneticiliği alanında teori ve bilgi edinimi yanında, reel sektörden birçok uzman ve yönetici ile de bir araya gelinerek yapılacak paylaşım ve uygulama çalışmaları ile, İşyeri Siteleri, Alışveriş Merkezleri ve Konut Sitelerinin yönetiminde görev alacak uzman profesyoneller yetiştirilmesi amaçlanmaktadır.

 

KATILIMCILARA SAĞLAYACAĞI FAYDALAR

İlk günden itibaren katılımcılar için hazırladığımız içerikler ile, ilginizi arttırmanıza yardımcı olacak video, sunu ve diğer yazılı materyal sayesinde, her derse ayrı bir anlam katıyoruz. Her ders öncesi mutlaka bir önceki derslere atıfta bulunarak gerçek yaşamdan örnekler ile öğrenilenlerin pekiştirilmesini sağlıyoruz. Bazı modüllerde mutlaka o alanda uzman bir profesyoneli de konuk olarak davet edip öğrendiklerinizi kendileri ile paylaşmanız, gerçek yaşamdaki uygulamalara yönelik sorularınızı sormanız ve teori ile pratiği iç içe geçirecek bir deneyimi yaşamanızı sağlıyoruz.

 

SERTİFİKALANDIRMA:

Program sonunda Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve AIM İnsan Kaynakları Danışmanlık, Koçluk ve Eğitim Hizmetleri tarafından ortaklaşa hazırlanan bir sertifika veya katılım belgesi aşağıdaki kriterler dâhilinde verilecektir. Katılımcılar eğitim sonunda % 80 devam koşulunu sağlamaları ve final sınavından minimum % 70 başarı elde etmeleri koşulu ile üniversite onaylı sertifika alabileceklerdir.

 

EĞİTMEN PROFİLİ:

Eğitmen grubumuz Toplu Yapı ve Site Yönetimi, Mali ve Hukuki Mevzuat, Bilişim, Finans, Holding, Danışmanlık Reklam Medya ve Halkla İlişkiler, Lojistik, Turizm ve Otelcilik ve Sağlık sektörlerinde her biri en az 10 yıllık yöneticilik deneyimi olan uzmanlar ile alanında akademik kariyer yapan kişilerden oluşmaktadır (Link). Eğitmenlerimiz hem teorik anlamda bilgilerini sizlerle paylaşacak hem de diğer eğitim kurumlarında olmayan saha tecrübesi ve uygulama örnekleri ile birlikte sizlere önemli deneyim ve eşsiz bilgiler sağlayacaktır.


Program içeriği, detayları , yeri, ücret ile katılım bilgilerini http://www.siteyonetimi.org/ internet adresinden veya  0532 767 62 60 numaralı telefondan öğrenebilirsiniz....



Geri Dön