30 / 04 / 2024

Kadir's Ağaç Evleri dünyanın en iyi hosteli seçildi!

Kadir's Ağaç Evleri dünyanın en iyi hosteli seçildi!

Antalya Olimpos'ta bulunan Kadir's Ağaç Evleri, merkezi İngilterede bulunan bir internet sitesi tarafından düzenlenen ve çeşitli ülkelerden yaklaşık 40 bin kişinin katıldığı anket sonucunda 'Dünyanın En İyi Vejetaryen Hosteli' seçildi



Antalya Olimpos'ta bulunan Kadir's Ağaç Evleri, merkezi İngilterede bulunan bir internet sitesi tarafından düzenlenen ve çeşitli ülkelerden yaklaşık 40 bin kişinin katıldığı anket sonucunda 'Dünyanın En İyi Vejetaryen Hosteli' seçildi.

Avrupanın en büyük online tatil acentası İngiliz 'www.anytrip.com' tarafından yapılan çalışma sonucunda 'vejetaryenler için dünyanın en iyi tatil yeri' belirlendi. 25 bin 'otel', 'motel' ve 'hostel' arasında yapılan seçimde, 40 bin müşteri en iyi merkezi belirlemek için oy kullandı.

Müşteri oylarının belirleyici olduğu ankette, Kumluca ilçesindeki Olimpos'ta bulunan Kadir's Ağaç Evleri, 'Dünyanın En İyi Vejetaryen Hosteli' seçildi. Site, ağaç evlerin fotoğraflarını yayımlayarak müşterilerine tanıttı. Ağaç evlerin daha önce olağandışı oteller arasına girdiği hatırlatılan sitede, 'vejetaryenler için fantastik bir yer' ifadesi kullanıldı.

Kadir's Ağaç Evleri'nin sahibi Kadir Kaya, "Olimpos'ta yıllardır alternatif turizmin gelişmesi için mücadele ettim. Bu bağlamda 1999 ve 2000 yıllarında 2 yıl üst üste 'Altın Sırt Çantası Ödülü', 2007de alternatif turizm dalında 'Antalya Times Ödülü' ve geçen yıl da Los Angeles Times tarafından 'Dünyanın En Havadar Hosteli' ödülünü aldım. Şimdi de 40 bin kişinin katılımıyla 25 bin konaklama yeri arasında 'Dünyanın En İyi Vejetaryen Hosteli' seçildik. Bu benim ve ülkem için bir övünç kaynağıdır" diye konuştu.

Ekrem KARAMAN/Posta

 


Geri Dön