28 / 04 / 2024

Kağıthane Trea Residence satılık!

Kağıthane Trea Residence satılık!

Firma: Özbaş Yapı

Proje: Trea Residence

İstanbul Kağıthane'de yükselen Trea Residence projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 salon dubleks konut tipleri mevcut. Kağıthane Trea Residence satılık daireleri hakkında detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor..



Kağıthane  Trea Residence  satılık daire fiyatları bilgisine geçmeden önce projenin detaylarından bahsedelim. Residence Trea projesi  Özbaş Yapı  girişimiyle İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane bölgesinde hayata geçiriliyor. 


Toplamda 8 bin 900 metrekarelik inşaat alanı üzerinde konumlandırılan Kağıthane Trea Residence 23 katlı tek bloktan ve 73 daireden oluşuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 dubleks olmak üzere 3 farklı konut alternatifi bulunuyor.


Kağıthane Trea Residence satılık!


Teslim tarihi 2014 yılı olarak belirlenen Trea Residence projesinde yüzme havuzu, türk hamamı, fin hamamı, spor salonu, oyun alanları, otopark gibi sosyal donatılar da mevcut. Kağıthane Trea Residence satılık daire fiyatları ise şöyle;


Kağıthane Trea Residene Satılık daire fiyat listesi

1 oda 1 salon daireler 428 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 558 bin TL'den,

3 oda 1 salon dubleks daireler 1 milyon 380 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Trea Residence projesi ödeme planı kapsamında 24 aya kadar 0 faizle banka kredisi kullanarak konut sahibi olmak mümkün. Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için satış ofisiyle ieltişime geçebilirsiniz. 


Trea Residence nerede?

Özbaş yapı trea residence adres: Esentepe Mah. Kardeşler Cad. No:48 Şişli/İstanbul 


Trea Residence iletişim

Telefon: (0212) 325 30 35

Web adresi: http://www.ozbasyapi.com.tr

Tuğçe ERSOY/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön