27 / 04 / 2024

Kağıthane Trea Residence teslim tarihi!

Kağıthane Trea Residence teslim tarihi!

Firma: Özbaş Yapı

Proje: Trea Residence

Kağıthane Trea Residence teslim tarihi bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Özbaş Yapı tarafından Avrupa Yakası Kağıthane'de konumlandırılan proje 15 katlı tek blokta toplam 71 adet konuttan oluşuyor...



Özbaş Yapı Trea Residence, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri ile Avrupa Yakası Kağıthane'de yükseliyor. Projenin inşaat alanı 8 bin 900 metrekare olarak belirendi.


Kağıthane  Trea Residence  teslim tarihi bilgilerinden önce projedeki fiyat bilgilerini aktaralım. Trea Residence fiyat bilgileri doğrultusunda konut fiyatları 1 oda 1 salonlarda 495 bin TL'den başlangıç gösteriyor 2 oda 1 salonlarda ise 558 bin TL'ye kadar yükseliyor.


Trea Residence, toplam 71 adet konuttan oluşuyor. Projenin ortak alanları arasında; dinlenme alanları, fin hamamı, Türk hamamı, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı,  kapalı otopark, spor salonu gibi alanlar bulunuyor.


Kağıthane Trea Residence teslim tarihi


Kağıthane Trea Residence teslim tarihi 2014 yılı olarak belirlendi.  15 katlı tek blok olarak planlanan projede banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor.


Trea Residence nerede?


Trea Residence ulaşım:  Özbaş Yapı İnşaat, Esentepe Mah. Kardeşler Cad. No:48 Şişli/İstanbul 


Trea Residence iletişim

Telefon: (0212) 325 30 35

Web adresi: http://www.ozbasyapi.com.tr


Gizem Çelik/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön