27 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Pazarcık millet bahçesi ile nefes alacak!

Kahramanmaraş Pazarcık millet bahçesi ile nefes alacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, inşası devam eden Pazarcık Millet Bahçesi'ni inceledi. Güngör millet bahçesi için "İlçemize yeni bir soluk getirecek" açıklamasını yaptı. 




Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Pazarcık ilçesinde inşa edilen millet bahçesini ziyaret etti. 

Kahramanmaraş Büyükşehir'de yer alan habere göre; Güngör'e incelemelerde,  Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, AK Parti İl Yönetimi ve meclis üyeleri eşlik etti. 

Kahramanmaraş Pazarcık millet bahçesi ile nefes alacak!

İlçelerimizin Çehresi Değişiyor 

İnceleme sonrası konuşma yapan Başkan Güngör, “Hamdolsun, ilçelerimizin hemen hepsine bir Millet Konağı ya da Millet Bahçesi kazandırma imkânı hâsıl oldu. Bu sayede yeşil alanları önceleyen, çok fonksiyonlu olarak hizmete girecek tesislerimizi sosyal belediyecilik anlayışıyla hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Bugün yaptığımız ziyarette Pazarcık ilçemizde sürdürdüğümüz Millet Bahçesi projemizin çalışmalarını yakından inceledik. Pazarcık Millet Bahçemiz de 95 bin metrekarelik alanı içinde yer alan spor ve oyun alanları, yöresel ürün satış noktaları, bisiklet ve yürüyüş yollarıyla ilçemize yeni bir soluk getirecek” dedi. 

Başkan Güngör’e Teşekkür 

Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye gerçekleştirdiği yatırımlardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Yılmazcan açıklamasında, “Büyükşehir Belediyemizin gayretleriyle ilçemize güzel projeler kazandırıyoruz. Yüksek bir işbirliği ve koordinasyon neticesinde ilçemizi daha iyi noktalara hep birlikte taşıyacağız. Ben ziyaretlerinden dolayı başta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ve tüm ziyaretçilerimize ilçemiz ve belediyemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

 
Kahramanmaraş Millet Bahçesi'nde son durum!


Geri Dön