27 / 04 / 2024

Kale Banyo Topaz serisini tüketicilere sunuyor!

Kale Banyo Topaz serisini tüketicilere sunuyor!

Banyo ürünleri sektörünün deneyimli markası Kale Banyo, minimal tasarımın sıra dışı detaylarla buluştuğu yeni banyo serisi Topaz"ı, tüketicilere sunuyor



Banyo ürünleri sektörünün deneyimli markası Kale Banyo, minimal tasarımın sıra dışı detaylarla buluştuğu yeni banyo serisi Topaz"ı, tüketicilere sunuyor. Benzersiz çözümleriyle uyum ve kolaylığı bir arada sunan Kale Banyo, Topaz Serisi"yle evlerin şık, modern ve fonksiyonel bir banyoya sahip olmasını sağlıyor.

Geniş banyolara özel bol depolama alanı bulunan bu seri; 180cm˜lik banyo mobilyası, geniş tezgahı, modern tasarımlı kulpları, boy ve asma dolabı ile zenginleştirilmiş modüllerden oluşuyor. Mat beyaz lake ve doğal kaplama kiraz kombinasyonu ile oluşturulan mobilyaları ve kapaklardaki kusursuz işçiliğiyle ön plana çıkan Topaz Serisi, özel tasarlanmış daire şeklindeki aynasıyla bir dolunayı andırırken, aynanın sol kısmındaki aydınlatmanın ışığıyla aldığı yeni ay şekliyle de banyolara farklı bir şıklık sunuyor. Tasarımda hiç ayak kullanılmaması ise estetik bir sunum kazandırırken, ürünlerin suyla temasını kesiyor.Modern ve sportif çizgilere sahip Topaz Serisi, günümüzün dinamik yaşantısını banyolara yansıtmak isteyen tüketiciler için ideal bir seçenek oluşturuyor.

Kale Banyo Mobilyaları Hakkında:2007 yılından bu yana 100.000 m ² açık alan 15.000 m ² kapalı alan üzerine kurulu, ileri teknoloji makine parkı ile yıllık 120.000 modül üretme kapasitesine sahip olan Kale Banyo Mobilyaları üretim tesisleri, Türkiye"nin en teknolojik boya-cila hattından birine sahiptir. Bunun yanı sıra çevre koşullarına da önem verilen tesislerde, çevre Bakanlığı"nın belirlediği değerler uygulanıyor. Üretimde çıkan firelerini uygun prosesler sonucu ısı enerjisine dönüştüren Kale, atık gazların filtrelenmesini ve diğer atıkların arıtılmasını sağlıyor. Verimi yüksek motorlar ve fabrikadaki şeffaf çatı sayesinde faydalanılan gün ışığından enerji tasarrufu da yapılıyor.  

Kale markasının verdiği güvence ve güçlü bayi dağıtım ağı ile insan ve doğa için tehlike teşkil etmeyen E1 normlarında üretim yapan Kale Banyo Mobilyaları, en kaliteli hizmet ve en kaliteli ürün birleşimi ile yapı sektörü pazarındaki tüketicilerin konfor, estetik ve işlevsellik ihtiyaçlarına optimum çözümler sunuyor. Kale Banyo Mobilyaları, 200"ün üzerinde Kale bayisi ve Türkiye çapında 50"ye yakın yetkili servisi ile her zevke ve her gelir düzeyine hitap eden ürünleri tüketicilerine ulaştırıyor.

 


Geri Dön