Kent Haberleri

Kale, Darüşşafaka Tiyatrosu’nu yeniledi!

Darüşşafaka Açık Hava Tiyatrosu, Kale Grubu’nun katkılarıyla yenilenerek kültür ve sanat etkinliklerine açıldı. Yeni tiyatronun ilk etkinliği ise ‘Mesaiden Sonra’ festivali oldu.

Darüşşafaka Açık Hava Tiyatrosu, Kale Grubu’nun katkılarıyla yenilenerek kültür ve sanat etkinliklerine açıldı. Yeni tiyatronun ilk etkinliği ise ‘Mesaiden Sonra’ festivali oldu. Şirket çalışanlarından oluşan yaklaşık 40 müzik grubunun performanslarını sergilediği etkinlikte, Kale Grubu çalışanlarının kurduğu K’2 müzik grubu da sahne alarak izleyicilerin beğenisini kazandı. 


Darüşşafaka Spor ve Sosyal Tesisleri’nde bulunan Açık Hava Tiyatrosu ve sahnenin yer aldığı arenanın tamamı, Kale Boya markalı ‘Betonart’, ‘Minart Gold’, ‘Artcrete’, ‘İstanbul Antique’ ve ‘Camsıva’ ürünleriyle yepyeni bir görünüme kavuştu. Bu yaz kapılarını kültür ve sanat etkinliklerine açan açık hava tiyatrosunda gerçekleştirilen ilk organizasyon ‘Mesaiden Sonra’ etkinliği oldu. 40 kadar müzik grubu ve 6 farklı komedi ekibinin iş çıkış saati gösterilerinden oluşan ‘Mesaiden Sonra’ etkinliğinde aynı anda birçok performans sahnelendi. 


K’2 Müzik Grubu festivale renk kattı

1200 kişilik Darüşşafaka Açık Hava Tiyatrosu’nda Ağustos ve Eylül ayı boyunca hafta içi her gün 20.00-22.45 arasında birbirinden güzel konserlere imza atan müzik toplulukları içinde Kale Grubu çalışanlarından oluşan K’2 Müzik Grubu da yer aldı. 10.10.2010 tarihinde kurulan K’2 Müzik Grubu, rock, hard rock ve heavy metal müzikleriyle festivale renk kattı. 16 yıldır Kale’de çalışan Yetkili Servis Yöneticisi Vedat Yılmaz (vokal ve gitar), 10 yıldır Kalekim’de görev yapan Kalekim İhracat Bölge Yöneticisi Sencer Çakıtlı (solo gitar), 13 yıldır Kale çalışanı olan Kaleseramik Araştırma Müdürü Ömer Şair (davul), 6 yıldır Kalekim’de çalışan Proje Satış Destek Uzmanı Uğur Uzun’dan (bas gitar) oluşan K’2 Müzik Grubu, başarılı performanslarıyla izleyicilerin beğenisini kazandı. 


Özel dekoratif malzemelerle modern görünüm

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart’, çimento esaslı dekoratif cephe kaplama malzemesi ‘Minart Gold’, hem duvar hem zeminde uygulanabilen mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’, antik çağların doğallığını günümüze taşıyan traverten dokusuyla mekanlarda eşsiz bir görünüm sunan ‘İstanbul Antique’ ile camın parlaklığı ve ışıltısını, dekoratif sıva ile buluşturarak iç ve dış mekanlara taşıyan ‘Camsıva’, Darüşşafaka Açık Hava Tiyatrosu’na yepyeni bir görünüm kazandırdı.