Dekorasyon

Kale, Diamante ile banyolara ışıltı katıyor!

Seramik sağlık gereçleri sektörünün deneyimli markası Kale, keskin hatları ve farklı yüzey açılarıyla bir elması çağrıştıran ‘ Diamante ’ armatür serisi ile modern banyolar yaratıyor.

Kale’nin tüketicilerin beğenisine sunduğu, İtalyanca elmas kelimesinden gelen, ismi kadar özel armatür serisi Diamante; keskin hatlarının yanı sıra, sadece Kale’ye özgü tasarımıyla bir elması çağrıştırıyor. Diamante, farklı yüzeylerindeki ışıltıyı yansıtması ile modern ve eşsiz bir tasarım sunuyor. 


Uzun ömürlü Diamante serisinin tüm armatürlerinde, ısı ve akış düzenleyebilen 40 mm’lik seramik kartuşu kullanılarak, standart armatürlere göre önemli oranda su tasarrufu ve dayanıklılık sağlanıyor. Lavabo armatürlerinde kullanılan özel +/- 7 derece oynar başlıklı akış düzenleyicisi sayesinde elde edilen su tasarrufu yüzde 40’a ulaşıyor. 


Krom rengi ile ışıltılar sunan Diamante serisi, ‘lavabo armatürü’, ‘banyo armatürü’, ‘döner borulu eviye armatürü’, ‘küvet armatürü’ çeşitleriyle tüketicinin beğenisine sunuluyor. Tüm Kale armatürlerinde olduğu gibi Diamante armatürler, 5 yıl garanti kapsamında satılıyor.