Genel

Kale Grubu'ndan Kaleguard Serisi!

Kale Grubu, iç mekanlarda antibakteriyel ve kolay temizlenen, dış cephede ise kendi kendini temizleyebilen çevre dostu Kaleguard nanokompozit kaplamayı, gerçekleştirdiği toplantı tanıttı

Sektörde bu niteliklerin hepsine sahip tek ürün olma özelliğini taşıyan Kaleguard 'un olduğuna işaret eden Kaleseramik Pazarlama Müdürü Burak Orhun, “Kaleguard, iç ve dış mekanlarda rahatlıkla uygulanabilen, kolay temizlenebilen ve çevre dostu özellikleriyle ön plana çıkıyor. Kaleguard 'ın kullanımını tüm seramik kaplama malzemelerimizde ürünlerimizde öneriyoruz ” dedi.    

Sektörde tüm bu özelliklere sahip olan tek ürün Kaleguard 'ı Ar-Ge partneri Innovcoat ile birlikte geliştirdiklerini söyleyen Orhun, “Kaleguard seramik yüzeyi uygulaması olduğu için bu ürünümüzü bayilerimizde satmayı planlıyoruz. İlk yıl için Kaleguard 'ın 250 bin ile 300 bin metrekarelik bin alanda uygulanmasını hedefliyoruz. Kaleseramik olarak önümüzdeki dönemlerde de farklı ürünler geliştirerek sektör liderliğimizi daha da pekiştirecek projelere imza atmaya devam edeceğiz ” dedi.  

İnsan sağlığına zarar vermeyen antibakteriyel ürün Kaleguard, seramiğin kullanıldığı mekanlarda uygulandığında bakteri oluşumunu engelleyerek, yüzeyde oluşan bakterileri de yok ediyor. Bu işlemi yüzeyden herhangi bir madde ayrılmadan yapan Kaleguard, insan sağlığına zarar vermiyor. Hastane, okul, otel, havuz çevresi, ıslak mekanlar (banyo, mutfak) gibi hijyenin gerekli olduğu ortamlarda da kullanılabilen malzeme, bakteri oluşumunu engelliyor. Antibakteriyel özelliği sayesinde ürünün konut içi kullanımlarında da ön plana çıkması hedefleniyor.