28 / 04 / 2024

Kale Icon'dan her banyoya zarif çözümler!

Kale Icon'dan her banyoya zarif çözümler!

Alışılmış banyo tasarımına yenilikçi bir bakış açısı kazandıran Kale, yeni koleksiyonu ‘Icon’ ile esnek kullanım alternatifleri sunarak, banyolarda zarif bir atmosfer yaratıyor.



Doğru malzemeyi, trendlere uygun tasarım ögelerinde kullanarak tüketiciyle buluşturan Kale, bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerinden biri olan ‘Icon’ koleksiyonu ile banyoları sıra dışı görünüme kavuşturuyor. 


Farklı ebatlarda modüler ürünlere sahip ‘Icon’ koleksiyonu, büyük ya da küçük ölçekli banyolar için son derece ideal ve uyumlu seçenekler sunuyor. ‘Icon’ koleksiyonu, minimalist ve ikonik tasarımıyla modern yaşam tarzına uygun bir ambiyans kattığı banyolarda, kişiselleştirmeye uygun şık çözümleriyle de kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. 


Tasarım dili ortak iki seçenek: ‘Icon Mini’ ve ‘Icon Maksi’ 

Ece Yalım Design Studio tarafından tasarlanan ‘Icon’ koleksiyonu, kendi içinde küçük hacimli alanlara ‘Icon Mini’ ve büyük mekanlara yüksek depolamalı çözüm sunan ‘Icon Maxi’ serileri ile iki farklı alternatif oluşturuyor. Tasarım dili ortaklaştırılan her iki çözüm de, çağdaş ve postmodern bir izlenim sergiliyor. 


Kale’nin çevre dostu yaklaşımla hayata geçirdiği, zamana meydan okuyan yeni koleksiyon; estetik ve fonksiyonel olduğu kadar, sakin ve huzur verici bir banyoya sahip olmak isteyen tüketicilere hitap ediyor. 


‘Smart Edge’ lavabolar banyodaki şıklığı tamamlıyor

‘Icon’ koleksiyonunda yer alan 5,5 milimetre inceliğindeki Kale ‘Smart Edge’ lavabolar da, estetik ve fonksiyonel yapısıyla banyolardaki şıklığı tamamlıyor. Daha az hammadde, daha az elektrik ve daha az iş gücü ile üretilen ‘Smart Edge’, aynı ebatlardaki normal lavabolara göre yüzde 40 daha hafif yapısıyla öne çıkıyor. 



Geri Dön