27 / 04 / 2024

Kale Kilit, Yapı Market Tedarikçilerinin Fuarı´na katılıyor!

Kale Kilit, Yapı Market Tedarikçilerinin Fuarı´na katılıyor!

Kale Kilit kendi sektöründe bir ilke daha imza atarak, Yapı Market sektöründe ilk defa düzenlenen Yapı Market Tedarikçilerinin Fuarı´na katılıyor



16-19 Eylül 2010 tarihinde CNR İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen Yapı Market Tedarikçilerinin Fuarı´nda Türkiye´nin kilit devi Kale Kilit, özel olarak hazırladığı yapı market görünümlü standında ziyaretçilerle buluşuyor.
Dünyaca ünlü büyük yapı market temsilcilerinin ve satınalma yetkililerinin katılacağı fuarda Türkiye´nin lider kilit üreticisi Kale Kilit, 350´nin üzerinde ürün çeşidi ile kutulu ve blister ambalajlı ürün seçeneklerini ziyaretçilerin beğenisine sunuyor. Kale Kilit´in standında, başta silindirler olmak üzere kilitler, topuzlu iç mekân kilitleri ve asma kilitler son tüketiciye blisterlı özel ambalajıyla tanıtılıyor.

2009 Haziran´dan bu yana Türkiye genelinde yapı market raflarında son tüketiciyle buluşan Kale Kilit ürünleri; Bauhaus, Baumax, Koçtaş, Leroy Merlin, Praktiker ve Tekzen gibi büyük yapı marketlerin yanı sıra 2010 itibariyle Migros ve Real gibi büyük gıda marketlerin raflarında da tüketiciye sunuluyor. Kale Kilit, ürünlerinin çok daha fazla noktada bulunmasını sağlayarak kullanıcısına sürekli ulaşabilmeyi amaçlıyor. Bu doğrultuda Türkiye genelinde ulusal ve uluslararası yapı marketlerin tamamına yakınında bulunan Kale Kilit ürünleri, yakın bir zamanda hem uluslararası yapı marketlerin hem de yerel yapı marketlerin raflarında yerini almayı hedefliyor.

Blister ambalajlı, "Ambalajı İlk Siz Açın!" logolu Kale Kilit ürünleri, fuarda tanıtılıyor

Tüketicinin kendi kapısına kolaylıkla monte edebilecek kilit ve silindire, ambalajı ilk açan kişi olarak ulaşması kişiye güvenlik hissini ilk aşamada hissettiriyor. Blister ambalajlı, "Ambalajı İlk Siz Açın!" logolu, 57 yıllık deneyimi yansıtan Kale Kilit ürünleri, Türkiye genelinde 125 mağazada son tüketicinin hizmetine sunuluyor.
İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl düzenli olarak açıklanan İSO 500 listesinde bu sene 270. sırada yerini alan Kale Kilit, Yapı Market Tedarikçilerinin Fuarı´nda 2009 yılında tüketici ile buluşan yenilikçi ve üst düzey güvenlik sağlayan silindir grubu ürünü Kale Tuzaklı Barel´i ayrıca tanıtıyor. Kale Tuzaklı Barel, dışarıdan zorlandığında barelin dışarıda kalan kısmının kırılmasını sağlayarak dışarıdan yabancı bir cisimle barele ikinci müdahaleyi imkânsız hale getiriyor. Kırıldığında bile çalışır olma özelliği ile mekân sahibinin barel kırılmış olsa bile anahtarıyla yeniden kapısını açıp içeri girebilmesine imkân tanıyor.


Geri Dön