29 / 04 / 2024

Kale kristal camın ışıltısını seçkin mekânlara taşıyor!

Kale kristal camın ışıltısını seçkin mekânlara taşıyor!

Özel ürün gamıyla, seçkin mekânlar için estetik çözümler üreten Kale Cam Mozaik, kristal camın saf ışıltısını sunduğu Kristal serisi ile, dekorasyonların vazgeçilmez parçası haline geliyor...



Özgün, doğal ve ışıltılı görünümüyle, camın büyüsünü şık mekânlara taşıyan Kale Cam Mozaik, dekorasyonda farklılık arayanlara sunduğu sıra dışı çözümleriyle öne çıkıyor. 


Ürettiği serilerle, kullanıcılara kendilerini özel ve farklı hissettirmeyi başaran Kale Cam Mozaik, özellikle standart ölçülerden kurtulup dekorasyona, trend renklerle hayat vermek isteyenlere hitap ediyor. 


Mekânlara canlılık kazandırıyor

Parlaklık, kolay temizlenen (leke tutmayan) zengin ürün çeşitleriyle pazarda iddialı bir konumda yer alan Kale Cam Mozaik; mekânlara canlılık kazandırdığı Kristal serisinde, kristal camın saf ışıltısını mozaikte buluşturuyor. 


Cam mozaik sektöründe yenilikçi yaklaşımı ile öne çıkan Kale, dekorasyonların vazgeçilmez parçası haline gelen Kristal serisini; 2,3x2,3 cm, 4,8x4,8 cm, 2,3x4,8 cm, 4,8x9,8 cm, 1,5x7,3 cm, 3,8x3,8 cm ve muhtelif mozaik ebatlarıyla tüketici ve profesyonellerin beğenisine sunuyor. 


www.kale.com.tr                          


Geri Dön