28 / 04 / 2024

Kalebodur Hexagon ile İyi Tasarım Ödülü kazandı!

Kalebodur Hexagon ile İyi Tasarım Ödülü kazandı!

Kalebodur, Türkiye’nin en prestijli tasarım ve inovasyon organizasyonlarından ‘Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nde, ‘ Hexagon ’ serisi ile ‘ İyi Tasarım Ödülü ’ ne layık görüldü.



Geliştirdiği ürün ve teknolojilerle ayrıcalıklı yaşam alanları yaratan Kalebodur, Türkiye’nin en prestijli tasarım ve inovasyon organizasyonlarından ‘Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nde, ‘Hexagon’ serisi ile ‘İyi Tasarım Ödülü’ne layık görüldü. 


“Yaratıcılığınızın yapı taşı” sloganıyla, mimarlar ve tasarımcılar için özel ürünler geliştiren Kalebodur, Türkiye’de 4’üncü kez düzenlenen ‘Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nde; kaplama malzemeleri kullanımına getirdiği yenilikçi yaklaşımdan dolayı, Hexagon serisi ile ‘En İyi Tasarım Ödülü’nü kazandı. 


Turquality programı etkinliği olarak Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (ETMK) işbirliğiyle düzenlenen ödül organizasyonunda, toplam 13 kategoride 351 ürün başvurusu değerlendirmeye alındı. Yerli-yabancı 37 uzman tasarımcıdan oluşan jürinin değerlendirmesi sonucu, Türkiye’nin jenerik markası Kalebodur da, yeni serisi Hexagon ile ‘İyi Tasarım Ödülü’ne layık görüldü. 



Geri Dön