Konut

Kalecolor'dan 'Benim Evim Benim Rengim' boyama robotu!

Evlilikle yeni bir hayata adım atmaya karar verdiğinizde bir başka çok önemli konu evinizin dekorasyonudur

Evinizin duvar renginden küçük aksesuarlara kadar en ince ayrıntısına kadar düşünmeniz gereken bu özel konu iki kişilik dünyanız için hayli önem taşıyor. Tabii bunun mali faturası da... Firmaların sunduğu imkanlar yeni evlenecek çiftlere işte bu noktada çeşitli avantajlar sağlıyor. İhtiyaçlar listesinin ilk sırasından başlayarak size bir kaç firmanın sunduğu yeniliklerden bahsedelim. Boya sektörünün öncü markası Kalecolor, 'Benim Evim Benim Rengim' adlı boyama robotunu müşterilerinin hizmetine sundu. www.kalecolor.com adresini ziyaret edip çeşitli ev ve oda seçeneklerine kartelalardaki renkleri uygulayarak, tercih ettiğiniz renklerin uyumunu fotoğraflar üzerinde görebiliyorsunuz. Boyama robotunun boya ve astar tüketim miktarını hesaplayabilmesiyse yeni evinizi boyatma maliyeti hakkında size yol
gösterebilir.

Duvarlarınızı istediğiniz renkte boyattınız. Peki ya perdenize karar verdiniz mi? Tasarım Perde, seçkin markalarının yanında, perdelik ve döşemelik kumaşlarla anahtar teslim ev projelerine de imza atıyor. Kişiye özel hazırlanan modellerle evlere kendi kimliklerini kazandırmak üzere yola çıkan firma, bu yıl kabartma dokulu kumaşlarını görücüye çıkarıyor.

Bu yıl altın, gümüş ipliklerle işlenmiş brodeler veya kumaşların üzerine işlenmiş altın, gümüş, bakır, platin payetler çok moda. Perdelik ve tüllerdeyse yine şaşaalı bir döneme geçildiğinden dokuma teknikleriyle dokulandırılmış tül ve perdelikler evlere girmeye başladı. Perdelik kumaş ve duvar kaplaması konusunda bilgi almak için www.tasarimperde.com adresine başvurabilirsiniz. Broderi Narin'in Bahar Koleksiyonu'nda yer alan Floş Serisi ise bakırımsı bir parlaklıkta. Su yeşiliyle doğal mekanlar yaratan koleksiyon toprak renklerini sevenler için de ideal. Koleksiyon için www.broderinarin.com.tr adresine bakabilirsiniz. Dekorasyon alanında her ihtiyacınızı tek çatı altında bulabileceğiniz inside, ithal 40 markanın ürünlerini ve Koray Yavuzer imzalı mobilya alternatiflerini beğeninize sunuyor. Koltuktan, duvar ünitesine, vazodan halıya onlarca çeşit ürünün yer aldığı mağaza Nişantaşı Akkavak Sokak'ta. Eviniz için hayal ettiğiniz ürünlere karar vermeden bakmanızı öneriyoruz. Ev modasının öncüsü Linens, yeni koleksiyonunda el işleri, nakışlar ve folklorik unsurlarla danteller, çizgili tasarımlar ve çiçekler kullanmış. Her zevke uygun bu renkli koleksiyona www.linens.com.tr adresinden bakabilirsiniz.

İHTİYACA YÖNELİK ALIŞVERİŞ
Ev ihtiyaçlarına yönelik zevkli, renkli ve alternatifli ürünler sunan Mudo Concept mağazaları evlenecek çiftlere 'evlilik listesi' hazırlayarak çok faydalı bir hizmet sunuyor.

Danışmanların yardımıyla hazırlayacağınız Mudo Concept Evlilik Listesi'nin ardından firma bu ürünleri sizin adınıza ayırıyor. Böylece dostlarınızın ya da ailenizin "Ne ihtiyacınız var?" sorusuna "Mudo Concept Evlilik Listesi!" yanıtını verebileceksiniz. Dostlarınız listeden armağan etmek istedikleri ürünleri seçerek danışmanlara bildirecek ve armağanlarınız dostlarınızın mutluluk dilekleriyle beraber sizlere ulaştırılacak. Kapsamlı bilgi için bir Mudo Concept mağazasına uğramanız yeterli. Pierre Cardin'in yeni çatal -bıçak takımlarını da görmenizi öneriyoruz. Paslanmaz çelikten üretilen takımlar, 89 parçadan oluşuyor. Özel kutusuyla birlikte satılan takımların fiyatı 465 TL ile 699 TL arasında değişiyor. Mutfaklar için farklı çözümler sunan Silverline'ın bahar kampanyası kapsamında da fırın, ocak ve davlumbazdan oluşan ankastre setler 855 TLden başlayan fiyatlarla sunuluyor. Kampanya için bugün son gün! Kaliteli ve uygun fiyatlı çeyiz alışverişi yapmak isteyenler için bir alternatif de Media Markt'larda. Dünya markası ürünleri düşük fiyatlarla almak isteyen tüm çiftler için televizyonlar, beyaz eşyalar ve küçük ev aletleri için www.mediamarkt.com.tr sitesine göz atabilirsiniz.
Akşam