Proje Güncel

Kale Kent teslim tarihi! Yeni proje!

Peyzaj alanı 73 bin metrekare olarak belirlenen Kalekent projesi Liv Yapı imzasıyla yaşama geçiriliyor. 1,471 adet dairenin bulunduğu Kale Kent teslim tarihi 2015 yılı sonu olması öngörülüyor...

Beylikdüzü Kale Kent Evleri, 100 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Kale Kent teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce projenin özelliklerinden bahsedelim.

 

Liv Yapı tarafından yaşama geçirilen Kale Kent ne zaman teslim sorusuna 2015 yılı sonu olarak cevap veriliyor. Kale Kent Beylikdüzü satılık daire bilgilerine haberimizden ulaşmanız mümkün.

 

Lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde konumlanan Beylikdüzü Kale kent fiyat listesi kapsamında fiyatlar 116 bin TL'den başlayıp, 610 bin TL'ye kadar yükseliyor. Kale Kent teslim tarihi bilgilerine haberimizde yer veriliyor.

 

73 bin metrekare peyzaj alanına sahip Kalekent'te; açık ve kapalı yüzme havuzları, site içinde mağazalar, koşu parkurları, spor alanları, Türk hamamı, sauna gibi sosyal olanaklar sunuluyor. Kalekent Beylikdüzü nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü yanıtı veriliyor.

 

Kale Kent Beylikdüzü, toplamda 1,471 adet daireden meydana geliyor. Banka kredisi ile ödeme yapılan projede daireler, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Kale Kent teslim tarihi 2015 yılı sonu olarak belirlendi.

 

33 bloğun bulunduğu Beylikdüzü Kale Kent'te daireler 6 Eylül günü gerçekleşecek olan lansman sonrasında satışa sunulacak. Projede daireler 116 bin TL ile 610 bin TL arasında değişen fiyatlara sahip.

 

Kale Kent web adresi: http://livyapi.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com