Sektörel

Kaleseramik 27. Unicera Fuarı'nda yerini alacak!

Yapı sektörünün lider markalarını bünyesinde barındıran Kaleseramik, 24-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda 750 metrekarelik standıyla boy gösterecek..

Yapı sektörünün lider markalarını bünyesinde barındıran Kaleseramik, 24-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda 750 metrekarelik standıyla boy gösterecek 


YENİ ÜRÜNLER FUARDA İTALYAN TARZI 


TÜRKİYE'DE Seramikten vitrifıyeye, banyo dolaplarından armatür ve duş sistemlerine kadar çok geniş bir yelpazede üretim yapan Kaleseramik'in yeni ürünleri, fuarda sergilenecek. Stantta oluşturulan rahat dolaşım alanları sayesinde, yeni ürün ve serilerin alternatif kullanım alanlarından örneklere yer verilecek. 


UNICERA'da seramik ile birlikte en yeni banyo tasarımlarını tüketicilerle buluşturacaklarını vurgulayan Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, "Her biri alanında lider olan markalarımızm özgün tasarımlarıyla rafme zevklere hitap ediyoruz" açıklamasını yaptı. 

Geçen yıl sektör bazında dünyada bir ilke imza atarak, tüketicinin hizmetine sunulan 'Kale 360' programının yeni versiyonu da ilk kez UNICERA'da tüketicinin kullanımına sunulacak. 


Tüketicilerin hayatını kolaylaştıran 'Kale 360'ın yeni versiyonunda, banyosunun planını çok daha Bahadır Kayan sözlerine şöyle devam etti, "Kullanıcıların beklentileri doğrultusunda geliştirdiğimiz ürünlerle büyük ilgi gören Çanakkale Seramik, mimari tasarımlara yeni bir boyut kazandıran Kalebodur, banyoda geçirilen zamanı daha konforlu hale getiren Kale, İtalyan dokunuşunu yansıtan markalarımız Edilcuoghi ve Edilgres ile fuarın yenilikçi yüzü olacağız. Ayrıca Almanya'nın armatür markası Hansa'nm Türkiye'deki iş ortağı olarak, en gelişmiş tasarım ve su sistemlerini de fuarda kullanıcılarla buluşturacağız." kolay bir şekilde oluşturabilen kullanıcılar, binlerce Çanakkale Seramik ve Kalebodur markalı ürün arasından seçim yapabiliyor, beğendiği ürünleri kolayca planına ekleyebiliyor ve sonrasında banyosunu gerçek haliyle görüntüleyebiliyor. 


Posta