Teknoloji

Kamerasıyla merak uyandıran Vivo X Flip özellikleri ortaya çıktı!

Katlanabilir akıllı telefon pazarının en önemli isimlerinden biri olan Vivo, Model X Flip'i geliştirmeye devam ediyor. Vivo X Flip modelinin kapak detayları ana kaynak tarafından ortaya çıktı

Akıllı telefonların kıyasıya rekabet ettiği dünyanın yükselen isimlerinden biri olan Vivo, sektördeki en yeni trend olan katlanabilir modeller ile mücadele etmeye devam ediyor. Vivo X Flip modelinin kapak detayları ana kaynak tarafından ortaya çıktı.

Vivo X Flip, 50MP Sony IMX866 ana kamera ile donatıldı!

Digital Chat Station'a göre önümüzdeki ay sahneye çıkması beklenen katlanabilir akıllı telefon, Snapdragon 8+ Gen 1 ile birlikte sahneye çıkacak. 128 GB depolama alanına sahip cihaz, 12 GB RAM ile geliyor. Ön tarafta, 120 Hz yenileme hızına sahip 6,8 inç FHD+ ekrana sahiptir.

Katlanabilir Vivo cihazı, kamera yetenekleriyle manşetlere taşındı. Çift kamera dizilimi ile donatılan cihazda 50 megapiksel Sony IMX866 ana kamera bulunuyor. Ayrıca 12 megapiksel IMX663 ultra geniş açılı sensör ile donatılmıştır. Kamera, vivo cihazlardan hepimizin aşina olduğu Zeiss marka olacak. Vivo X Flip'in 4.400 mAh bataryası var. Cihaz 44W hızlı şarjı destekler. Ek olarak, cihazın güç düğmesine yerleşik bir parmak izi okuyucusuna sahip olması bekleniyor. Şirket, katlanabilir akıllı telefon pazarına bir model daha sokmak istiyor.

Aldığımız bilgilere göre Vivo X Fold 2, Qualcomm'un Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisini içerecek. Bu, yeni modeli Qualcomm'un en güçlü işlemcisine ve katlanır ekrana sahip ilk akıllı telefonu yapıyor. Cihaz 5.000 mAh bataryadan besleniyor ve 120W hızlı şarjı destekliyor. 

OnePlus Nord CE için OxygenOS 13 güncellemesi yayında!
Sarı iPhone 14 Türkiye'de satışta! 10 Mart 2023 fiyat listesi...
Aile Bakanlığı jet gibi hızlı davrandı! Bu kişilere 1.600 TL para yatacak! T.C Kimlik kartı ile başvuran anında alacak!