28 / 04 / 2024

Kampüsaray, 2012 yılında öğrenci köyü yapacak!

Kampüsaray, 2012 yılında öğrenci köyü yapacak!

Sakarya 'da 5 yıldızlı otel konforundaki kız öğrenci yurdunu açan Kampüsaray, 2012 yılında öğrenci köyünün inşaasına başlayacak. Otel konforunda öğrenci yurdu hizmeti veren ‘Kampüsaray ' Sakarya 'da ikinci yurt yatırımını 5.5 milyon dolarla gerçekleştird



2008 yılında Sakarya Üniversitesi 'nin hemen yanında hizmete sunduğu erkek yurdunun devamı niteliği taşıyan kız yurdu, 300 yatak kapasitesi ile 5 yıldızlı otelleri aratmayacak özelliklere sahip. Yurt dışında örnekleri inceleyerek yepyeni bir yurt modelini oluşturduklarını söyleyen Kampüsaray Öğrenci Yurtları Genel Müdürü Özdemir İçin, öğrencilere ev konforunda hizmet sağladıklarını belirtti. Bilindik yurtlardaki gibi öğrencileri kısıtlayıcı bir konsept olmadığını söyleyen İçin “Bu konsepti dünyanın hiçbir yerinde bulamazsınız. 5 yıldızlı otellerde ne varsa yurdumuzda da aynı konfor mevcut ” dedi.

Oda fiyatları 325 liradan başlıyor

Öğrencilere kapalı yüzme havuzundan, spor salonuna, saunadan fıtness center 'a her türlü hizmet sunulduğunu belirten İçin, yeni bir projeye daha başlayacaklarını söyledi. İçin “2012 yılında başlayacağımız yeni proje 200 adet 1+1 daireden oluşan bir rezidans projesi, bunun yanında restoran, kafeterya ve sosyal yaşam alanlarından oluşan bir eğlence merkezi yani öğrenci tatil köyü yapacağız. Buradaki yatırım bedelimizde 22 milyon doları bulacak ve 2014 yılına kadar tamamlamayı hedefliyoruz ” diye konuştu. Fiyatlar hakkında da bilgi veren İçin, oda fiyatlarının kişi sayısına göre aylık 325 lira ile 605 lira arasında değiştiğini belirtti. İçin, ödemelerin kredi kartına 12 taksit şeklinde yapılabileceğini söyledi.
Star/KAAN ZENGİNLİ


Geri Dön