Ekonomi

Kamu bankalarından müjde! 25 bin TL hemen hesabınıza yatacak

Kamu bankaları emekliler için yeni bir duyuru paylaştı. Yapılan düzenlemeler doğrultusunda, devlet bankalarının başlattığı kampanyaya başvuran emeklilere anında 25.000 TL nakit verilecek. İşte tüm detaylar...Bugünden itibaren tüm emekliler başvuruda bulunabilecek

Vakıfbank, Halk Bankası ve Ziraat Bankası, emeklilere özel bir kredi fırsatı sunmak için hamle yaptı. Bugünden itibaren tüm emekliler başvuruda bulunabilecek. Kamu bankasına başvuranlar, 25.000 TL'ye kadar düşük faizli krediden yararlanabilecek.

Tüm işlemler yalnızca online olarak gerçekleştirilecek. Devlet bankalarından maaş alan emekliler şubeye gitmeden 25.000 lira ödemeyi hemen hesaplarına alabilecekler.

Emeklilik Şartı Aranıyor
Memur emeklisi, BAĞ-KUR veya SGK fark etmeksizin sadece bir tıklama ile 5 dakika içinde 25.000 TL ödemeyi hesaplarına alabilirler. Tek gereklilik emekli olmanız ve maaşınızı devlet bankalarından almanızdır. Düşük faizli ve kolay kredi kampanyasını kaçırmayın.

Tüm devlet bankaları, ekonomik krizi biraz daha emeklilerin lehine çevirmek için yardımcı olabilmek adına ortak bir kampanya düzenledi ve emeklilerin yüzünü güldürdü. Vakıfbank, Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yapılan bu atılımla, yılbaşına rahat nefes alarak girebilme olanağına sahip olan tüm emekliler müjdelendi.

25.000 TL'ye kadar olan düşük faizli hızlı kredi kampanyasında, ödemelerin ertelenmesi gibi bir seçenek de bulunmaktadır. Online başvuru yapıldıktan sonra, kısa bir süre içinde emeklilerin hesaplarına ödemeler geçer.

25 Bin TL'yi 3 Ay Ertelenebilirsiniz
Yapılan düzenlemeler sayesinde 36 ay vadeli olarak alınan kredinin ödemeleri, 3 ay ertelenebilir. Taksit sayısı toplamda 39 aya kadar çıkarılan bu erteleme işlemi, aylık taksitlerin emeklinin maaşına bağlı olarak belirlenmesi sayesinde daha uygun bir şekilde geri ödenir. Ödeme gücü ve bütçeye uygun olarak oluşturulan ödeme tablosu, çok uygun faiz oranlarıyla sağlanır.

Devlet Bankalarının Emekli Maaşı Alma Şartı Yeterlidir
Sabitlenen faiz oranları sayesinde, 25.000 TL'ye kadar olan kredilerinizi bu bankalar üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Tüm kamu bankalarının ortak kararıyla belirlenen düşük faizli emekli kredisi kampanyası, yılbaşı öncesi için 1.69 olarak belirlenmiştir.