İş Fırsatları

Kamu kurumuna 51 sözleşmeli personel alınacak! Başvurular devam ediyor!

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan duyuruya göre kamu kurumuna alınacak 51 sözleşmeli personel için başvurular başladı. Detaylar haberimizde...gov

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan duyuruya göre kamu kurumuna alınacak 51 sözleşmeli personel için başvurular başladı. Detaylar haberimizde...

Basın İlan Kurumu'nun (BİK) ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan duyuruya göre Karadeniz Teknik Üniversitesine (KTÜ) 51 sözleşmeli personel alınacak.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere 51 sözleşmeli personel alacağını açıkladı. İlana göre, KTÜ’ye 2 büro personeli, 10 hemşire, 23 destek personeli, 5'er sağlık teknikeri ile koruma ve güvenlik görevlisi, birer de eczacı, fizyoterapist, sosyal çalışmacı, röntgen teknisyeni, veteriner hekim ve tekniker alınacak.

Belirtilen unvanlarda, alınacak eczacı haricinde yazılı veya sözlü sınav yapılmadan Ortaöğretim 2020 KPSS (B) grubu sınavı (KPSSP94), Lisans 2020 KPSS (B) grubu sınavı (KPSSP3), Ön lisans 2020 KPSS (B) grubu sınavı (KPSS93) ile puan türü esas alınarak sıralamayla alım yapılacak.

28 Haziran’da başlayan 4/B sözleşmeli personel alımına ilişkin başvurular, 12 Temmuz 2022 gününe kadar KTÜ Personel Dairesi Başkanlığının "online.ktu.edu.tr" internet sitesinden yapılabilecek.

Adayların yalnızca bir pozisyona başvurabileceğinin vurgulandığı ilanda, adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmalarının gerektiği kaydedildi.

Erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belgenin de istendiği başvuru ilanında, sonuçların ilgili KPSS puan türü sıralaması dikkate alınarak ve başvuru bitim tarihini takip eden 15 gün içerisinde https://www.ktu.edu.tr adresinden ilan edileceği bildirildi.

Ayrıca, başvuru formlarını hatalı veya eksik dolduranların; başvurusu ve işlemleri sırasında gerçeğe aykırı belge ve bilgi ibraz edenlerin, belgeleri eksik olanların başvurularının kesinlikle kabul edilmeyeceği aktarıldı. Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya belge verdiği tespit edilenlerin atamalarının yapılmayacağı, atamaları yapılmış ise de iptal edileceği ve idare tarafından bir bedel ödenmiş ise bu bedelin faiziyle birlikte tazmin edileceği duyuruldu.

Peki başvurmak için hangi belgeler gerekiyor?

 

  1. Mezuniyet belgesinin e-Devletten alınmış barkodlu bir nüshası
  2. 2020 (Ortaöğretim-Önlisans) / 2020 (Lisans) KPSS Sonuç Belgesinin barkodlu nüshası
  3. Nüfus cüzdanı örneği
  4. Son 6 ay içerisinde çekilmiş bir adet vesikalık fotoğraf
  5. Başvuru sayfasında bulunan başvuru dilekçesi.
  6. Sertifika ve deneyim belgesi istenilen unvanlarda; söz konusu belgeler

İş arayanlara müjde! Almanya, havaalanlarında çalışacak Türk personel alacak! 

O belediye memur alımı yapıyor! KPSS'den 70 puan alan atanıyor! İşte ilan ayrıntıları...

Kamu kurumuna sözleşmeli 50 personel alınacak! Başvurular bugün başladı!