Kent Haberleri

Kamu personel alımı 2023! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı!

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, aktifte birçok kamu kurumu işçi veya memur alımı gerçekleştirecek. Peki Eti Maden personel alımı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ne zaman? İşte kamu ilan Nisan 2024! 

Güncel personel alımı ilanları, iş arayan binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. Aktarılan son dakika bilgilerine göre, aktifte birçok kamu kurumu işçi veya memur alımı gerçekleştirecek. Başvuruları en geç Nisan ayı sonunda alınacak personel alımı ilanlarına ilişkin detaylar Resmi Gazete'de yer aldı. 

Kamu kuruluşları 1000'den fazla personel alımı yapmayı planlıyor. 

KAMU İLAN 2024 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Hazine ve Maliye Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Eti Maden, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), Jandarma Sahil Güvenlik Komutanlığı, YÖK, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Türkiye Ulusal Ajansı, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Dicle Kalkınma Ajansı, Kastamonu Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılacak olan personel alımı ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Yayımlanan ilanlarla, personel alımı için son başvuru tarihleri, alınacak kadrolar gibi detaylar da tek tek belli oldu. İşte o personel alımı ilanlarından bazıları... 

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI 1271 PERSONEL ALACAK

Hazine ve Maliye Bakanlığı yazılı ve sözlü sınavla 1271 Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapacak.

Gelir Uzman Yardımcısı başvuruları, 15 Nisan 2024 Pazartesi günü başlayacak ve 25 Nisan 2024 Perşembe günü saat 17.00'de sona erecek. Giriş sınavının yazılı kısmı 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 10.00'da Ankara'da gerçekleştirilecek. 

Başvurular, adayların http://sinav.gib.gov.tr adresindeki "Online Sınav Sistemi"ne kayıt olarak, sistemde bulunan sınav başvuru formunu elektronik ortamda doldurmaları şartıyla gerçekleştirilecek. 

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU 25 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIYOR

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, büro personeli (Muhasebe, Yönetim Bilişim Sistemleri, Maliye, Ağ ve Sistem Yönetimi, Yönetici Asistanı), Sağlık Teknikeri (Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik), Destek Personeli (Yemekhane Personeli, Temizlik Görevlisi, Bakım Onarım - Elektrik, Bakım Onarım - Soğutma Sistemleri, Teknisyen) pozisyonları kapsamında 25 adet sözleşmeli personel alacak.

18 Mart 2024 tarihinde başlayan başvurular 1 Nisan 2024 tarihinde bitecek. 

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI MERKEZİ FİNANS VE İHALE BİRİMİ 5 PERSONEL ALACAK

Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alınan Merkezi Finans ve İhale Birimi Personel Yönetmeliği hükümleri kapsamında, 6 – 10 Mayıs 2024 tarihleri arasında 1 adet Uzman Personel ve 2 adet Destek Personeli pozisyonu için Giriş Sınavı; 1 adet Uzman Personel pozisyonu için ise Seçme Sınavı gerçekleştirilecek. 

Başvurular https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden en geç 18 Nisan 2024 günü sonuna kadar alınacak.

ETİ MADEN 218 PERSONEL ALIYOR

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından, 2024 yılı sürekli işçi ve memur istihdamı kapsamında İŞKUR ve ÖSYM üzerinden personel alımı yapılacak. Eskişehir'deki Kırka Bor İşletme Müdürlüğü'ne 162, Balıkesir'deki Bigadiç ve Bandırma İşletme Müdürlüğü'ne de 56 olacak şekilde 218 yeni istihdam sağlanacak.

TTK 2 MÜFETTİŞ YARDIMCISI ALACAK

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına Zonguldak'ta görevlendirilmek amacıyla yarışma sınavı ile 8. dereceden 2 Müfettiş Yardımcısı alımı yapacak. 

Başvuurular 15 Nisan 2024 tarihinde başlayacak ve 26 Nisan'da sona erecek. 

JANDARMA SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI 31 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI GERÇEKLEŞTİRECEK

Jandarma Sahil Güvenlik Akdeniz Onarım Destek Komutanlığı (Akdeniz/MERSİN) işyerinde istihdam edilmek üzere Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla 31 sürekli işçi alımı gerçekleştirecek. 

Başvurular 1 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında alınacak. 

YÖK 16 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Kıdemli Yazılım Mimarı, Kıdemli Bilişim Uzmanı, Bilişim Uzmanı, Çözümleyici, Programcı pozisyonları için 16 adet sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. 

22 Mart 2024 tarihinde başlayan başvurular 5 Nisan 2024'te bitecek. 

KIYI EMNİYETİ 3 PERSONEL ALIYOR

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından, 3 personel alınacak. Söz konusu personellerin alımı daimi işçi statüsünde yapılacak.

Bu çerçevede, 2 büro personeli EKPSS ile 1 büro personeli KPSS P3 puan türüyle alınacak. İlana başvurular, 1 Nisan tarihine kadar Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılabilecek. 

TÜRKİYE ULUSAL AJANSI 96 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

Dışişleri Bakanlığına bağlı Avrupa Birliği Başkanlığının ilgili kuruluşu Türkiye Ulusal Ajansı sözlü olarak gerçekleştirilecek giriş sınavı ile çeşitli unvanlarda 96 sözleşmeli personel alımı yapılacağını açıkladı. 

18 Mart'ta başlayan başvurular için son gün 15 Nisan 2024 olarak açıklandı. 

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI 69 İŞÇİ ALIMI YAPACAK

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, taşra teşkilatında görevlendirilmek amacıyla 2 tarama uzmanı (kaptan), 2 tarama uzman yardımcısı, 7 sınırlı kaptan, 43 usta gemici, 2 gemi elektrikçisi, 10 yağcı ve 3 gemi aşçısı olmak üzere 69 işçi alımı yapacak.

Başvurular, 5 Nisan'a kadar Türkiye İş Kurumunun internet sitesi aracılığıyla gerçekleştirilebilecek. 

Akbank promosyon ne kadar 2024? Emeklilere kesin bu kadar verilecek: Akbank emekli promosyon güncelleme 2024!

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman ödenecek? Emekli Bayram ikramiyesi takvimi

1 Nisan 2024 harem altın fiyatları: Ata lira bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Güncel altın fiyatları 

TOKİ'den 3 şehre 562 yeni konut müjdesi! TOKİ duyurular 2024: Bu illerde yaşayanlar hemen bakın!