İş Fırsatları

Kamu personeli olmak artık çok kolay! KPSS şartı olmaksızın 18 yaşını dolduranlar hemen başvurabilir! İşte detaylar!

Kamu personeli olmak pek çok kişinin hayalidir. İŞKUR üzerinden açılan her yeni ilan merakla takip edilmektedir. İşte 54 ilde KPSS şartı olmadan yapılan işçi alımına dair detaylar! İŞKUR üzerinden 54 ilde KPSS şartsız çok sayıda işçi alımı açıklandı

Kamu kurumlarının KPSS şartsız personel alım ilanları büyük ilgi görüyor. İŞKUR üzerinden 54 ilde KPSS şartsız çok sayıda işçi alımı açıklandı. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre Orman Genel Müdürlüğü İŞKUR’da personel alımı yapacak. Genel Müdürlük teşkilatlarında istihdam etmek üzere toplam da 224 daimi işçi alımı da gerçekleşecek.

İşte haberin detayları…

Orman Genel Müdürlüğü tarafından 224 daimi olacak şekilde personel alınacağı belirtildi. Kadroların 141 tanesi engelli personel için, 83 tanesi de eski hükümlü personeller için ayrıldı.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN

Adaylarda özel ve genel şartlar üzerinden değerlendirilecek. İŞKUR üzerinden başvuru tarihi itibarı ile yayımlanacak. Başvurular 6-12 Aralık 2022 tarihleri arasında İŞKUR sayfası üzerinden duyurulacak. Başvuran adaylar arasında kura çekimi yapılacak. Daha sonra belirlenen kadroların 4 katı kadar aday sözlü sınava alınacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI ŞUNLARDIR!

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI ŞUNLARDIR!

Hangi banka ne kadar maaş promosyonu veriyor? Yapı Kredi promosyon ücreti ne kadar?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan çiftçilere müjdeli haber! Destekler de artışa gidildi! İşte detaylar!

Evde bakım maaşı alanlara müjde! Aralık ayı evde bakım maaşı yattı mı? 3 Aralık 2022 evde bakım aylığı yatan iller!