Ekonomi

Kamuda iş arayanlara fırsat! Düzce Üniversitesi 157 personel alacak…  İkamet şartı aranmıyor!

İş arayan ve bir devlet kurumunda işe girmeyi arzu edenler için fırsat Düzce Üniversitesinden geldi. Üniversite, büro personeli, güvenlik görevlisi, hemşire, destek personeli dahil tam 157 farklı pozisyona eleman arıyor. Peki başvuru şartları neler? KPSS şartı var mı? Kimler başvurabilir?İş arayan ve kamuda garantili bir işi olsun isteyenler için fırsat niteliğindeki ilanda, başvuru şartları ve aranan elemanların nitelikleri tek tek belirtildi

Düzce Üniversitesi, farklı birimlerde görevlendirilmek üzere 157 yeni personel alımı için ilan açtı.

İş arayan ve kamuda garantili bir işi olsun isteyenler için fırsat niteliğindeki ilanda, başvuru şartları ve aranan elemanların nitelikleri tek tek belirtildi.

Buna göre, KPSS'den 55 ve üzerinde alanlar açılan iş ilanlarına başvurabilecek. Kamu personel alım ilanı açan Düzce Üniversitesi bünyesinde görevlendirilmek üzere farklı birimlerde görevlendirilmek üzere 157 sözleşmeli personel alınacak.

İKAMET ŞARTI ARANMIYOR

Kamuda işe girmek isteyenler için imkan sağlayan Düzce Üniversitesi’nin resmi internet sitesinde yer alan ilanda, üniversite bünyesinde görevlendirilecek personelde aranan nitelikler de ayrıntılı şekilde belirtildi.

 Yaşlılık aylığını 65 yaş üzeri herkes alabiliyor mu?  2023 yılında kaç TL oldu?

Tarım Kredi Markette dana sosis 32,75 TL, İzmir Tulumu 400 gram 59,90 TL! 13 Şubat 2023 Fiyat Listesi

İstanbul’da depremi en çok bu ilçeler hissedecek!