İş Fırsatları

Kamuda iş fırsatı! Bugün son gün

İlkokul mezunlarının ayağına kamuda çalışma fırsatı geldi. 9 farklı kadroda personel alımı yapılacağı ifade edilirken KPSS şartı istenmediğinin de üzerinde duruldu. Farklı illerde ve farklı pozisyonlarda alımlar için ilanlar yayınlanıyor. İşte personel başvuru ayrıntıları…Devlet kapısında çalışma fırsatı doğdu

İş arayanlar dikkat. Devlet kapısında çalışma fırsatı doğdu. Son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılar vatandaşları daha yüksek maaşlı işlere yönlendirdi. Bu çerçevede vatandaşlar da yeni iş potansiyellerine bakıyor. Son olarak kamuda yeni bir iş fırsatı çıktı.

Personel alımları hakkında araştırmalar devam ederken 9 farklı kadroda alım yapılacağı ifade edildi. Temmuz ayı itibariyle yeni ilanlar yayınlanmaya devam ederken sevindiren açıklama Rize'den yapıldı. İşte personel başvuru ayrıntıları…

İLKOKUL MEZUNU ALIM YAPILACAK
Rize İl Özel İdaresi bünyesinde 9 farklı kadroda personel alımı yapılacağı belirtildi. Adaylardan En az ilkokul mezunu olma şartı istenirken mesleki yeterlilik şartının aranacağının altı çizildi. Adayların herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması gerektiği aktarılırken Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve Türkiye'de ikamet ediyor olması gerektiği vurgulandı. Başvuru detayları hakkında bilgi almak isteyen adayların Rize İl Özel İdaresi resmi internet sitesi üzerinden bilgi alabileceği belirtildi. Kurum bünyesinde yapılacak personel alımları kapsamında belirlenen kadro ve kontenjan sayıları şu şekildedir:

9 adet Katı Atık Toplayıcı Arka Eleman İşçisi
10 adet Ağır Kamyon Şoförü
1 adet Beko Loder Kazıyıcı ve Yükleyici Operatörü
1 adet Greyder Operatörü
4 adet Ağır Şase Ustası
2 adet Oto Elektrik Elektronik Ustası
1 adet Kaynak Ustası
2 adet Bina ve Mal Bakıcısı
1 adet Aşçı
Kurum bünyesinde toplam 26 personel alımı yapılacak aktarılırken adayların uygun pozisyona başvuru yapabileceğinin altı çizildi.

 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?
Rize İl Özel İdaresi kapsamında yapılacak personel alımları için son başvuru tarihinin 21 Temmuz 2023 olduğu aktarıldı. Alımlar için başvuruların Enginler Mahallesi, Niyazi Türkmen Başı Sokak No:11, Merkez/Rize adresine yapılacağı aktarıldı.