İş Fırsatları

Kamuda personel olmak isteyenlere müjde! Fırsat ayağınıza geldi! Kamuya 146 personel alınacak!

Kamuda çalışmak isteyenler yayınlanan ilanlara büyük ilgi gösteriyor. İşte iş arayanların fırsat ayağına geldi. İşte detaylar!Kamuya farklı kadrolarda ve özelliklerde olmak üzere 146 kişilik kadro ile alımı gerçekleştirilecek

Kamuya 146 personel alımı yapılacağı Resmi gazetede yayımlandı. Kamuya farklı kadrolarda ve özelliklerde olmak üzere 146 kişilik kadro ile alımı gerçekleştirilecek. En az Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden memur personel alımında bulunulacak.

 

İşte bu ilanlara dair merak edilen ayrıntılar…

146 MEMUR PERSONEL ALIM İLANI YAYIMLANDI!

Resmi Gazetede yayımlanmış olan ilanlara göre Kamuya alım yapacak kurumlar şu şekilde;

Tekirdağ Kemal Üniversitesi 90 Sözleşmeli Personel Alımı İlan Detayları Şu Şekilde;

Namık Kemal Üniversitesi 90 kişilik boş kadro ile bünyesine Hemşire alımı yapacağını bildirdi. Hemşire başvurusunda bulunmak için Hemşirelik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Hemşirelik Yüksekokulu veya Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Mezunu Olmak ve KPSSP3 puan türünden puan sahibi olmak gerekmektedir.

Balıkesir Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlan Alımı İlan Detayları Şu Şekilde;

Balıkesir Üniversitesi bünyesinin sağlık alanında olmak üzere Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde görevlendirilmek üzere 10 Hemşire, 1 Röntgen Teknisyeni, 2 Sağlık Teknikeri, 2 Diğer Sağlık personeli, 1 Diğer Sağlık personeli alımı yapılacaktır. Başvuru için de en az 60 puan almış olmak gerekmektedir.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 25 Kamu Personeli Alımı İlan Alımı İlan Detayları Şu Şekilde;

Bakanlık Lise ve Lisans mezunu adaylar içinden 25 Kamu Personeli alımı yapılacaktır. Buna göre alımlar, 16 Destek Personeli (Temizlik), 2 Teknisyen (İnşaat), 1 Teknisyen (Mobilya), Lisans Mezunu: 6 Büro Personeli (Lisans) kadrolarında alım yapılacaktır.

TÜSEB 15 Memur Alımı İlan Detayları Şu Şekildedir;

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı bünyesinde 15 kişilik boş kadro ile Engelli Memur Alımı gerçekleştirecek. Alımlar KPSS P93 puan türünden olacaktır ve en az 60 puan almış olmak gereklidir. Bu bilgilere göre alımlar, 13 VHKİ ve 2 Programcı alımı yapılacak.