İş Fırsatları

Kamuya 13 bin 488 lira maaşla kadrolu memur alınıyor! Memur olmak isteyenler müjde! Bu fırsatı kaçırmayın!

Kamuya yeni kadrolara TH sınıfı olmak üzere 5. derece kadrolu memur alımı yapılacak. Net 13 bin 488 lira maaşı olan alımın detayları belli oldu. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları belli oldu mu? Memur olmak isteyenler müjde! Bu fırsatı kaçırmayın İşte ayrıntılar... Teknik hizmetler sınıfı 5

Kamu dairesine net maaşı 13 bin 488 maaşla kadrolu memur alımı yapılacak. Teknik hizmetler sınıfı 5. derece için kadroyla ilgili ayrıntılar belli oldu. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? Başvurular ne zaman başlıyor? İşte  ayrıntılar...

Sakarya ili iş lanları kapsamında Karasu Belediyesi'ne şehir plancısı alımı gerçekleştirilecek. İlan ile ilgili ayrıntılar belli olmaya başladı. Başvuru yapmak isteyen milyonlarca kişi ilanın ayrıntılarını merak ediyor.
Peki başvurular ne zaman başlayacak? Kimler başvuru yapabilir? Genel başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman sona erecek? İşte ilanın detayları son dakika...

BAŞVURU ŞARTLARI NELER? KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

1 Şehir Plancısı   alımı TH sınıfı 5. Derece kadro için memur alımı yapılacak. Net 13 bin 488 lira maaşı olan ilanın ayrıntıları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. 

Başvuru yapmak isteyenler başvurunun ayrıntılarını araştırmaya başladı. Başvuru için üniversitelerin  Şehir ve Bölge Planlama Bölümünden mezun olmak gerekiyor. Erkek ve kadın adaylar KPSSP3 puan türünden en az 70 puan şartı  gerekiyor.

KARASU BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI GENEL ŞARTLARI NELER? İŞTE AYRINTILAR...

Başvuru yapacak olan adayların başvuru için 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda yer alan genel şartları taşımaları gerekiyor. 

ŞEHİR PLANCISI BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR, NE ZAMAN SONA ERİYOR?

Sakarya ili Karasu Belediyesi kadrolu şehir plancısı alımı için başvuru tarihi belli oldu.

İşilanlarıkariyercom'da yer alan habere göre; şehir plancısı alımı için iş ve işlemleri 15 Ağustos tarihinde başlayacak. Adaylar gerekli işlemleri şahsen ya da posta ile 26 Ağustos tarihine kadar yapabilecekler.  

Bakanlık ve İŞKUR duyurdu! Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı! Hemen başvurun...

İŞKUR duyurdu! En az lise mezunu özel güvenlik alınacak! Güvenlik olmak isteyenler dikkat son dakika!

Kamu personel 2022 alımları ertelendi mi? KPSS ile personel alımı takviminde sıcak gelişme

Milyonlarca işsize müjde TÜİK’ten geldi! Mülakatsız memur ya da işçi olabilirsiniz! Çok az zaman kaldı