İş Fırsatları

Kamuya mülakatsız yüzlerce memur alınacak! Başvurular bugün başladı! Sakın kaçırmayın!

İş arayanların beklediği müjde geldi. Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan ilana göre kamuya mülakatsız memur alımı yapılacağı belirtildi. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar... Söz konusu ilanda alım yapılacak meslekler ve alım şartlarına da yer verildi

Bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan kamu personel alım ilanına göre mülakatsız olarak toplamda 271 sözleşmeli memur alımı yapılacağı belirtildi. Söz konusu ilanda alım yapılacak meslekler ve alım şartlarına da yer verildi.

Peki söz konusu pozisyonlar için hangi şartlar aranıyor? İşte detaylar...

Alım yapılacak meslekler şu şekilde:

Büro Personeli – 71 Kişi

Eczacı – 2 kişi

Hemşire – 36 Kişi

Destek Personeli –  82 Kişi

Ebe – 9 Kişi

Güvenlik Görevlisi – 70 Kişi

Sağlık Teknikeri – 1 Kişi

BAŞVURULAR RESMEN BAŞLADI

Kamupersonelinet'in aktardığına göre, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan söz konusu ilanda 271 sözleşmeli memur alımı için başvuruların başladığı belirtildi. Pozisyonlar için son başvuru tarihi 20 Haziran olarak belirlendi. Adaylar iş başvurularını Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi resmi web sayfası üzerinden gerçekleştirebilecek.

 

BAŞVURU ŞARTLARI

-Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

-Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

-Erkek adaylar için askerlik durumu itibari ile; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya göreve başlamasına engel hali bulunmamak.

-657 Sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

-2020 yılı KPSS sınavına girmiş olmak, lisans düzeyi için KPSSP3, ön lisans düzeyi için KPSSP93 puanı Ortaöğretim düzeyin için KPSSP94 puanı esas alınıyor. Başvuru yapan adayların KPSS puanının, başvurduğu ilan kodunda aranan öğrenim şartına uygun olması gerekiyor.

Personel alım ilanı için tıklayın

En az ilkokul mezunu 127 bin 591 personel alınacak! İŞKUR 81 il için başvuruları başlattı!

Haziran ayı bekçi alımları başladı! Birçok şehirde 18-55 yaş arasında alımlar yapılıyor! İşte bekçi alımı başvuru ekranı

Haziran ayı personel alımları resmen başladı! Sakın kaçırmayın! En az ilkokul mezunu 127 bin 591 kişi alınacak!