İş Fırsatları

Kanada, Almanya ve İngiltere işçi alımı için ilan yayınlandı!3.500 Euro maaşla istihdam edilecek personeller alınacak!

Kanada, Almanya ve İngiltere, aylık 3.500 Euro maaşla istihdam edilmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar...  Kanada, Almanya ve İngiltere’de işçi statüsünde çalışmak için vize ve pasaport gibi belgeler isteniyor

Kanada, Almanya ve İngiltere istihdam etmek üzere personel ilanları yayınlandı. Kanada, Almanya ve İngiltere’de işçi statüsünde çalışmak için vize ve pasaport gibi belgeler isteniyor. Vize ve pasaport olmadan Kanada, Almanya ve İngiltere’de çalışmanın mümkün olmadığı ifade edildi.

Bu ülkelere giderek çalışmak isteyen kişilerin banka hesaplarında belli bir miktarda paralarının olması gerekiyor. Banka hesabındaki para miktarı şirketten şirkete ve yıla göre değişiklik gösterebiliyor. Aynı zamanda, Kanada, Almanya ve İngiltere’ye gitmek isteyen kişilerin adli sicil kaydının olmaması gerekiyor.

Peki, bu ülkelere hangi alanda personel alımı yapılacak? Şartlar neler? İşte tüm detaylar...

Çalışmak isteyen adayların bu ülkelerde çalışabilmesi için 18 yaşından büyük bir erişkin olmasının gerektiğinin altı çizildi. Bu ülkelerde çalışmak isteyen adaylarda aranan özelliklerden biri de başka ülkelerden Almanca ve İngilizce dillerinin bilinmesi ve aynı zamanda resmi olarak dil sertifikası ile belgelendirmeleri isteniyor. Kanada, Almanya ve İngiltere’de işçi olarak çalışmak için gelecek olan kişilerden oturma izni ve çalışma izni almaları isteniyor. Bu sebeple iş bulmadan çalışma izni ve oturma izni alınmıyor.

KANADA, ALMANYA VE İNGİLTERE HANGİ MESLEKLERDE ALIM YAPIYOR?

Kanada, Almanya ve İngiltere’de gereksinim duyulan meslekler genelde hizmet ve sağlık sektöründe faaliyet gösteren meslekler olarak göze çarpıyor. Yapılan araştırmalara göre en çok alım yapılan meslekler şu şekilde:

Bu mesleklere sahip kişilerin söz konusu ülkelere başvurması halinde kabul edilme olasılıklarının yüksek olduğu belirtildi.

Yurtdışı personel gereksinimlerini duyuran ülkeler, en az 3.500 bin Euro ile istihdam edeceklerini bildirdikleri personelleri şu alanlarda görevlendirecekler:

Almanya: Çocuk gelişimi, su tesisatçılığı, hemşire, hasta bakıcı, garson, tır şoförü, pazarlamacı, mühendis, mimar, fabrika işçisi

Kanada: Tır şoförü

İngiltere: Ağır araç şoförü

İŞKUR birçok şehirdeki şehir hastanelerine rekor sayıda personel alımı yapacak! İlkokul mezunu olmak yeterli!

Adalet Bakanlığı rekor düzeyde personel alacak! Temizlik görevlisinden zabıt katibine kadar birçok alanda alım var!

İŞKUR herkesin beklediği müjdeyi verdi! Kadınlara her ay 7 bin TL destek! Acilen başvurunuzu yapın!