02 / 05 / 2024

Kandilli Konakları ulaşım!

Kandilli Konakları ulaşım!

Firma: Demsa Group

Proje: Kandilli Konakları

Kandilli Konakları ulaşım için haberimizde yer alan kroki ve adres bilgilerinden yararlanabilirsiniz. Kandilli Konakları Üsküdar satılık villa fiyatları 3 milyon dolardan başlayarak değişiklik gösteriyor...




İstanbul Anadolu yakasında Üsküdar ilçesinde hayata geçirilen  Kandilli Konakları  14 adet villadan meydana geliyor. Kandilli Konakları ulaşım ve adres bilgilerinden önce Kandilli Konakları'nın diğer ayrıntılarına geçelim.


Kandilli Konakları Üsküdar'da  Demsa Group  tarafından inşa edildi. Demsa Group Kandilli Konakları'nda villalar 3 kattan oluşuyor. Kandilli Konakları teslimleri hemen yapılıyor.


Üsküdar Kandilli Konakları satış ofisi ile 0216 651 73 80 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Kandilli Konakları Üsküdar villa fiyatları 3 milyon dolardan başlıyor.


Her villanın kendine ait yüzme havuzu olduğu Kandilli Konakları Üsküdar'da her villa için 6 araçlık otopark alanı ayrılıyor. Demsa Group Kandilli Konakları'nda villalar boğaz ve deniz manzarasına hakim.


Demsa Kandilli Konakları Üsküdar fiyatları maksimum 4 milyon 250 bin doları buluyor. Üsküdar Kandilli Konakları ödemeleri banka kredisi ile yapılıyor. Kandilli Konakları 25 bin 500 metrekare arsa alanına sahip.


Kandilli Konakları ulaşım!

Kandilli Konakları Üsküdar adres : Sevda Tepesi Yolu - Kandilli / İstanbul


Kandilli Konakları ulaşım


Kandilli Konakları ulaşım!


Demsa Kandilli Konakları Üsküdar iletişim

Telefon: +90 216 651 73 80

Web adresi : www.kandillikonaklari.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön