30 / 04 / 2024

Kandilli Konakları Üsküdar Evleri'nde 3 milyon dolardan başlayan fiyatlar!

Kandilli Konakları Üsküdar Evleri'nde 3 milyon dolardan başlayan fiyatlar!

Firma: Demsa Group

Proje: Kandilli Konakları

Kandilli Konakları Üsküdar Evleri'nde yer alan villaların fiyatları 3 milyon dolardan başlangıç gösteriyor. Demsa Kandilli Konakları projesi İstanbul'un Anadolu Yakası içerisinde Üsküdar Bölgesi'nde yer alıyor...



Kandilli Konakları, İstanbul'un Üsküdar Bölgesi'nde Kandilli'de yer alıyor. Kandilli Konakları Projesi,  Demsa Group  tarafından yükseliyor. 


Demsa Group  Kandilli Konakları  projesinin toplam arsa alanı 29 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kandilli Konakları Evleri'nde villalar 3'er katlı olarak tasarlandı. 


Demsa Group Kandilli Konakları Üsküdar'da teslimler hemen yapılıyor. Kandilli Konakları Üsküdar ödeme koşulları kapsamında banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. 


Kandilli Konakları Üsküdar Evleri nde 3 milyon dolardan başlayan fiyatlar!


Demsa Kandilli Konakları kapsamında konutların fiyatları 3 milyon dolardan başlıyor ve 4 milyon 250 bin dolara kadar yükseliyor. Projede toplam 14 villa bulunuyor. 


Konut fiyatlarının 4 milyon 250 bin dolara kadar çıktığı Kandilli Konakları Üsküdar Evleri'nde 6 araçlık otopark ve de yüzme havuzu bulunuyor. 


Kandilli Konakları Üsküdar ulaşım: Ömürtepe sokak, Küçüksu Mahallesi No: 61 Demsa Kandilli Konakları - Kandilli/İSTANBUL


Kandilli Konakları Üsküdar iletişim

Telefon: 0 216 651 73 80

Web Adresi:www.demsagroup.com


projeye sor



Geri Dön