28 / 04 / 2024

Kandıra yeni belediye binasında hummalı çalışma!

Kandıra yeni belediye binasında hummalı çalışma!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra yeni belediye binasının inşaatına son sürat devam ediyor.



 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binası çalışmalarını sürdürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kandıra Akdurak Mahallesi’nde yapılan Kocaeli Büyükşehir mülkiyetindeki alan üzerine inşa edilen binanın temel kazı ve hafriyat işleri tamamlandı. Yapıda bundan sonra temel altı dolgusu, alt beton ve temel yalıtım uygulamaları gerçekleştirilecek.

ÜÇ BLOK ŞEKLİNDE


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda eksiklikleri de bir bir gideriyor. Kandıra Belediyesi için yapımı devam eden yeni hizmet binası iki uzun bir kısa olma üzere üç blok halinde inşa edilecek.  Yapının en alt ve orta bodrum katlarında otopark bulunacak. Yapının en alt bodrum 44 araçlık otopark ve sığınak olarak, orta bodrum kat da 40 araçlık otopark ve depo, arşiv alanları olarak düzenlenecek.

HİZMET ALANLARI


Üst borum katta ise giriş fuayesi, bekleme salonu ve hizmet birimleri bulunacak. Yapının zemin katında başkanlık girişi, bekleme salonu ve hizmet birimleri yer alacak. İkinci katta belediye meclis salonu ve meclis grup odaları inşa edilecek. 

MODERN BİR YAPI


Toplam 13 bin 893 metrekare kullanım alanına sahip olacak yapı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelere kazandırdığı üçüncü belediye hizmet binası olmuş olacak. Geçtiğimiz senelerde Başiskele ve Karamürsel belediyeleri için yapılan modern hizmet binalarında yurttaşlara hizmet veriliyor. Kandıra Belediyesi için hayata geçirilen yeni bina da modern bir yapı olacak.


Geri Dön