29 / 04 / 2024

Kanyon'un 'keyif noktası' Avusturya'dan ödül aldı

Kanyon'un 'keyif noktası' Avusturya'dan ödül aldı

Kanyon, ticari gayrimenkul alanının saygın ödüllerinden olan ICSC Solal Pazarlama Ödülleri'nde, "Kanyon Urban Reflections Weekend" projesi ile "Solal Silver 2009" ödülü aldı



Avusturya'da ödül kazanan Kanyon'un boş zamanları geçirmek için şehirde keyif noktası olarak konumlandırıldığı bir halkla ilişkiler projesi olan Kanyon Urban Reflections Weekend, Kanyon'un buluşma noktası olma özelliğine dikkat çekti. İstinyePark'da 'Büyük Açılış' ve 'Satış Promosyonu' kategorisinde Maldivler kampanyasında 2 ödüle, Coria Ada'da Satış promosyonu kategorisinde ödüle değer bulundu.
Vatan

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Avusturya'dan Kanyon'a ödül
Ticari gayrimenkul alanının saygın ödüllerinden ICSC (International Council of Shopping Centers) Solal Pazarlama Ödülleri, Avusturya'nın başkenti Viyana'da sahiplerini buldu. Kanyon Alışveriş Merkezi de organizasyonun Halkla ılişkiler kategorisinde "Solal Silver 2009" ödülünü aldı. Kanyon bu ödüle, boş zamanları geçirmek için şehirde keyif noktası olarak konumlandırdığı halkla ilişkiler projesi "Kanyon Urban Reflections Weekend" ile hak kazandı. 1957 yılından bu yana, alışveriş merkezleri sektörünün nabzını tutan ICSC'nin 80'den fazla ülkede, yatırımcılar, pazarlama uzmanları, perakendeciler gibi 70 bini aşkın üyesi bulunuyor.
Hürriyet


Geri Dön