Genel

Kapari Pendik Projesi'nde 98 bin TL'ye 2+1!

Pendik ’te konumlandırılan Kapari Konutları'nda Haziran ayında teslimler yapılacak. 75, 85 ve 95 metrekarelik 2+1 ’lerden meydana gelen projede bu konutlar 98 bin TL ’den başlayan fiyatlarla satılıyor

Son dairelerin kaldığı Kapari Konutları'nda 10 katlı 2 blokta 7 değişik büyüklük ve tipte konut yer alıyor. Kapari Konutları; 20 bin metrekare arsa alanına ve 5 bin 100 metrekare inşaat alanına sahip.

Hak Yapı 'nın hayata geçirdiği ve Pendik 'te konumlandırılan Kapari Konutları'nda Haziran ayında teslimler yapılacak. 75, 85 ve 95 metrekarelik 2+1 'lerden meydana gelen projede bu konutlar 98 bin TL 'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Bu konutların fiyatları 140 bin TL'ye kadar yükseliyor. Kalan 2+1 'ler 7. kattan itibaren yer alıyor. Proje kapsamında ödemelerde de yüzde 40 peşinatla konut kredisi sağlanıyor.Projede yer alan 3+1 'lerin alanları ise 140 metrekare olarak belirlendi. Ancak bu konutların satışı devam etmiyor.

Kapari Konutları 'nın sosyal yaşam alanlarında Fitness Center, basketbol, voleybol ve futbol sahaları, çocuk parkı ve yürüyüş alanları, kapalı ve açık otopark, 24 saat kameralı güvenlik, mini AVM, kuaför, terzi yer alıyor.Kapari Konutları; TEM 'e, E-5 'e ve sahil yoluna birkaç dakikalık mesafede, kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyor.

444 16 20

kubra.k@hakyapi.com.tr
www.hakyapiinsaat.com
www.hakyapi.com.tr

Projeden görüntüler için tıklayın...


Kübra Genç/Emlakkulisi.com