05 / 05 / 2024

 Kapı kapı iş aramayın! En az 9000 TL maaşla işe başlayabilirsiniz! İşte detaylar...

 Kapı kapı iş aramayın! En az 9000 TL maaşla işe başlayabilirsiniz! İşte detaylar...

KPSS'li olun yada olmayın İŞKUR'dan personel alımı yapılacak. 2023 senesine büyük istihdam kaynağı sunan kurum hemen hemen her mecradan personel alımı yapıyor. Koşulların sıralandığı ilanları görmek için haberimizi okuyun.



İŞKUR YENİ İLANLARINI YAYINLADI

İş arayan vatandaşlar için müjdeli haber geldi. İŞKUR aracılığı ile yayınlanan yeni duyuruların detayları açıklandı. 82.307 personel  alınacağı söylenirken hangi meslek dallarında alım yapılacağı da tek tek söylendi. Meslek dallarına göre maaş tutarları da değişiklik gösterirken en az 9000 TL maaş verileceği belirtildi.

 Kapı kapı iş aramayın! En az 9000 TL maaşla işe başlayabilirsiniz! İşte detaylar...

İŞKUR BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara başvuru yapmak isteyen adayların belirli koşulları yapması gerekmektedir. İlanlar için genel şartlar İŞKUR aracılığı ile açıklandı. Başvurular için istenen şartlar şu şekildedir:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
En az 18 yaşında olmak
En az ilköğretim mezunu olmak (İlanlara göre değişkenlik gösterebilir)
Çalışmalarını engelleyecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması
Çalışanların iletişim becerisinin yüksek olması
Vardiyalı çalışabilecek
Aktif ve dinamik iş yapabilmek
Kamu haklarından mahrum olmamak
Adli sicil kaydının olmaması

SINAVSIZ ALIM YAPILACAK

Personel alımları için en dikkat çeken konulardan biri de sınav yapılıp yapılmadığı oluyor. Özel sektörde yapılacak alımlar için KPSS şartının aranmadığı belirtildi. İŞKUR tarafından yayımlanan son açıklamalar kapsamında 82.307 personel alımı yapılacağı vurgulandı.

İşkur (Kamu İstihdam Kurumu), iş eşleştirme, mesleki eğitim ve işsizlik yardımları dahil olmak üzere ülkenin istihdam hizmetlerini yönetmekten sorumlu bir devlet kurumudur. Misyonu, tüm vatandaşların istihdam fırsatlarına erişimini sağlamak ve işverenlerin ihtiyaç duydukları vasıflı işçileri bulmalarına yardımcı olmaktır. Ayrıca, bireylerin istihdam edilebilirliklerini ve iş bulma şanslarını artırmalarına yardımcı olacak mesleki eğitim programları ve hizmetleri de sunmaktadır.İ


Geri Dön