28 / 04 / 2024

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada Maltepe projesine başladı!

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada Maltepe projesine başladı!

Dünyagöz Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, İstanbul Maltepe'de konut projesi inşa edeceklerini açıkladı. 10 dönüm arsada 290 rezidans daire olacak...




10 dönüm arsada 290 rezidans daire planladıklarını belirten Kapıcıoğlu, konut yatırımlarının süreceğini söyledi. Tüm hastane yapılarını Kapıcıoğlu İnşaat'ın hayata geçirdiğini belirten Eray Kapıcıoğlu, "Uzun yıllar gayrimenkul sektörüne ara verdik, şimdi tekrar odaklanacağız. 3.5 yü önce Maltepe'de aldığımız arsa denize 400 metre mesafede. Satış ofisi kuruldu, ön talep alıyoruz. Satışlara haftaya başlayacağız" dedi. 


450 MİLYON CİRO 


2 blok şeklinde inşa edilecek Sahilada projesinde 47 bin metrekare satılabilir alan ortaya çıkacağım belirten Kapıcıoğlu, projeden 450 milyon lira ciro beklediklerini ifade etti. Projenin denize yakınlığı ve geniş yeşil alam ile öne çıktığım belirten Kapıcıoğlu, "Sahilada lokasyonu, inşaat kalitesi ile iddialı bir proje. İlk 50 daireyi ilk alanların kazanması için daha uygun fiyatla satışa sunacağız" dedi. 


HER YIL BİR PROJE 


Evleri 24 ayda teslim etmeyi planladıklarım söyleyen Kapıcıoğlu, Çamoğlu Mimar lık'tan Ömer Çamoğlu üe çalıştıklarını ifade etti. Kapıcıoğlu, bundan sonrasında her yıl butik bir proje hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi. 


10 yeni hastaneye 350 milyon yatırım


Dünyagöz Hastaneler Grubu Yönetim Kumlu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, hastane yatırımlarının da devam ettiğini belirterek, "İkisi Bakü ve Amsterdam'da olmak üzere 10 yeni göz hastanesi için 350 milyon liralık yatırım yaptık. Bir kısmının inşaatı devam ediyor" dedi. 



Sahilada Rezidans adres: Feyzullah Mah. Ayerdem Sok. No:6 Adatepe Maltepe - İstanbul


Tel: 0 212 283 54 01-02

Web: http://www.kapiciogluins.com.tr/



Hürriyet



Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Dünyagöz Hastaneleri'nin patronu Eray Kapıcıoğlu, inşaat sektörüne de yatırım kararı aldı. Maltepe'de lüks bir projeye başlayan Kapıcıoğlu, 290 dairelik Sahilada'ya 100 milyon dolar yatıracak. Sonraki proje ise Maslak'ta olacak

Yurtiçi ve yurtdışında toplam 23 merkeze sahip Dünyagöz Hastaneler Grubu'nun patronu Eray Kapıcıoğlu, inşaat sektöründe de yatırım atağına başladı. Hastanelerinin tüm inşaatlarını yapan grup şirketlerinden Kapıcıoğlu İnşaat, İstanbul Maltepe'de lüks bir projeye başlıyor. Sahilada adındaki Maltepe sahilinde, rekreasyon alanı manzaralı proje, arsa dahil 100 milyon dolar yatırımla hayata geçecek. Dünyagöz Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, hem sağlık hem de inşaat sektöründeki hedeflerini anlattı. 


50 daire satışa çıkacak 


Projeye şimdiden yoğun talep aldıklarını belirten Kapıcıoğlu, ilk etapta 50 daireyi satışa çıkaracaklarını söyledi. Kapıcıoğlu, "Önce talepleri alıp ardından satış yapacağız. Sattığımız kişilere özen göstereceğiz. Projeyi hızlı satacağımızı, yerli müşteri ile bitireceğimizi düşünüyorum. Alanlar da oturmak için alacaktır" dedi. Maltepe'de 10 dönüm arsa üzerinde 2 blok inşa edeceklerini anlatan Kapıcıoğlu, 24 ayda projeyi tamamlayacaklarını söyledi. 64 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin 45 bin satılabilir alanı olduğunu vurgulayan Kapıcıoğlu, projenin toplamından 450 milyon lira ciro beklediklerini sözlerine ekledi. 


350 milyon liralık hastane yatırımı


2016'da yeni hastane yatırımları yapmaya hazırlandıklarını anlatan Eray Kapıcıoğlu, sağlığın birinci iş kolu olduğunu vurguladı. Planlanan 11 hastanenin 6'sının açıldığını belirten Kapıcıoğlu, toplamda 350 milyon lira yatırım yaptıklarını kaydetti. Mart 2016'da Bakü ve Amsterdam'da da hastane açacaklarını dile getiren Kapıcıoğlu, "Sağlıkta daha çok yapacağımız şeyler var. Yurtdışında açacağımız hastaneler var, yabancı ortaklık görüşmelerimiz ve borsaya açılma planlarımız bulunuyor. Yeni açacağımız hastanelerle birlikte şube sayımız 31'e çıkacak. Ayrıca bu yıl Ar-Ge için 1 milyon dolar bütçe ayırdık" dedi. 


2'nci proje Maslak'ta


Eray Kapıcıoğlu, şu bilgileri verdi: "Sahile ve 2 bin dönümlük rekreasyon alanına 300 metre mesafede bulunuyoruz. 290 rezidans dairemiz var. Çok araştırma yaptık, güzel ve konforlu bir yaşam alanı yaratıyoruz. Maltepe'de bu kalitede başka bir bina olmayacak. Çok özel bir proje olacak. Geniş fitness alanları, her daireye 2 araçlık otopark, yüzme havuzu gibi alanlarımız var. Ömer Çamoğlu imzalı projede metrekare fiyatları 7 bin ila 12 bin lira arasında değişecek." İkinci projeyi de Maslak'ta hayata geçireceklerini söyleyen Kapıcıoğlu, "Maslak projemiz de konut ve ticari ünitelerden oluşacak. 2016'da satışa çıkarmayı planlıyoruz" dedi. 



Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Dünya Göz Hastaneleri'nin sahibi olan Eray Kapıcıoğlu, inşaat sektörüne yeniden dönüş yaptı. Kapıcıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilecek proje 'Sahilada' ismiyle Maltepe'de inşa edilecek. Arsa yatırımı dâhil Sahilada projesine 100 milyon dolar yatırım yaptığını söyleyen Kapıcıoğlu "Sağlığa odaklanınca gayrimenkul inşaatına çok fazla odaklanamadık ve bir süre ara verdik. Ancak arsa geliştirmeye devam ediyoruz. Sahilada projemizi de bu kapsamda 10 dönümlük kendi arsamız üzerinde hayata geçiriyoruz" dedi. 


290 lüks konut inşa edecek Proje kapsamında 10 dönüm arsa üzerine 2 blok halinde 290 lüks konut inşa edeceklerini söyleyen Kapıcıoğlu "Geniş fitness ve spor aktivite alanlarının da yer alacağı projemizin 1 bloğunda hiç 1 + 1 olmayacak sadece 2+1, 3 + 1 ve 4+1 olacak şekilde planladık. Diğer blok ise sadece 1 +1 ve 2 + l'den oluşacak" bilgisini verdi. 



Yeni Yüzyıl




Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Dünyagöz Hastaneleri'nin inşasına imza atan Kapıcıoğlu İnşaat, uzun bir aradan sonra Maltepe Sahilada isimli lüks konut projesiyle sektöre dönüş yaptı. Arsa dâhil Sahilada projesine 100 milyon dolar yatırım yaptığını söyleyen Dünyagöz Hastaneler Grubu ve Kapıcioğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcioğlu, "Sahile ve rekreasyon alanına sadece 300 metre uzaklıkta yer alan "Sahilada" projemizle Maltepe'de bu kalitede bir benzerinin daha yapılamayacağı güzel ve konforlu bir yaşam inşa ediyoruz" dedi. 2 blok halinde yapılacak projede, 290 rezidans dairesi yer alıyor. 



Dünya


Geri Dön