Yeni Projeler

Kapital Gayrimenkul'den Esenyurt'a 2 bin konutluk yeni proje geliyor! 

Kapital Gayrimenkul Esenyurt'ta 2 bin konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede konutların dışında ticari alanlara da yer verilecek.

Kapital Gayrimenkul, İstanbul Esenyurt'ta inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Kapital Gayrimenkul'ün Esenyurt projesinde 2 bin 4 konut yer alacak.

Kapital Gayrimenkul Esenyurt projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. Söz konusu proje 4 milyar 940 milyon 71 bin TL'ye mal olacak.

Esenyurt Orhan Gazi Mahallesi, 1455 Ada, 16 Parsel üzerinde yükselecek olan projenin arsa alanı 67 bin 218 metrekare olarak açıklandı.

Kapital Gayrimenkul Esenyurt projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alacak. 

17 blok olarak inşa edilecek olan Kapital Gayrimenkul Esenyurt projesinde 2 bin 4 konutun yanı sıra 14 adet ticari alan da yer alacak. Projede ayrıca bir adet sosyal tesis de bulunacak.

İnşaat alanı 298 bin 532 metrekare olarak açıklanan Kapital Gayrimenkul Esenyurt projesinin sosyal alanları arasında kafeterya, fitness alanı, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark bulunuyor. 

2028'DE TAMAMLANACAK

3 bin 364 kişinin yaşayacağı Kapital Gayrimenkul Esenyurt projesinin inşaatının 2028 yılında tamamlanması planlanıyor. Projenin inşaat aşamasında; ortalama 320 kişilik personelin tek vardiya olarak çalışması planlanıyor. 

Kapital Gayrimenkul Esenyurt projesine 5 metre mesafede yer alan konutlar en yakın yerleşim birimi olarak belirtilirken, 150 metre mesafedeki Bahçeşehir Gökkuşağı Koleji de en yakın okul olarak belirtildi. 

Proje alanının güneyinde boş arazi, kuzeyinde konut alanları ve ticari alanlar, batısında E80 Avrupa Otoyolu, doğusunda konut ve ticari alanlar yer alıyor. 

Web:  https://www.kapitalgy.com.tr/


İçerenköy Carrefour arazisinde başlatılan 1.402 konutluk yeni projede kapalı satış başladı!

Gamador Parla Ankara resmen başlıyor! Ankara'ya 710 konutluk yeni proje geliyor!

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi Esenyurt projesi resmen başlıyor! Tam 2 bin 500 konutluk yeni proje!