27 / 04 / 2024

Kaplankaya Villaları'na yabancı turist akını!

Kaplankaya Villaları'na yabancı turist akını!

Capital Partners'ın 250 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirdiği Kaplankaya Projesi, Türkiye'nin önemli yatırım ve turizm merkezlerinden biri oluyor.



Turizm sektörünün öncü yatırım şirketlerinden Capital Partners’ın 2006 yılında hayata geçirdiği Kaplankaya Projesi, Ege’nin önemli yaşam projelerinden biri haline geldi. Bodrum-Didim arasında yaklaşık 5 milyon metrekarelik alana yayılan proje “Türkiye’nin Cote D’Azur”u olma yolunda ilerliyor. Doğayla iç içe bir proje olan Kaplankaya, her biri kendi plajına sahip olan 6 kilometrelik sahil şeridinde 7 koy boyunca uzanıyor.

Kaplankaya Villaları na yabancı turist akını!

TALEP ÇOK YÜKSEK

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Capital Partners Kurucu Ortağı Burak Öymen Türkiye'nin konumu ve doğal güzellikleriyle yerli ve yabancı turistin vazgeçilmez seyahat rotalarından biri olduğunu söyledi. 2019’da da gerçekleştirecekleri gayrimenkul satışları ve otel konaklamalarıyla daha verimli bir sezon geçirmeyi beklediklerini açıklayan Öymen, “Projemizi satışa sunduğumuz ilk yılımızda yoğun bir ilgi görerek hedefimizi yakaladık. Konut satışlarındaki dalgalanmalara rağmen doğru proje ve lokasyon her zaman yatırımcının ilgisini çekmeye devam ediyoruz. Bundan yola çıkarak projemizde yeni villaların inşasına devam ediyoruz” diye konuştu.

MARİNA DA EKLENİYOR 

Yaz sonu itibarıyla hayata geçmeye başlayacak olan marina projesi, Kaplankaya içinde gerçekleşecek olan yatırımlardan. 90.793 metrekare proje alanına sahip olacak marina projesinde 256 yat bağlama kapasiteli olarak planlanıyor. Aynı zamanda marina projesi içinde, restoran, alışveriş ve eğlence merkezleri gibi yapıları da barındırıyor. Projenin otel işbirliği Six Senses Kaplankaya ile gerçekleştirildi.


Geri Dön