Kent Haberleri

Karabük Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başlıyor!

Karabük Belediye binası ve iş merkezi ihalesini kazanan Karabük'ün önde gelen inşaat sektörü sahiplerinden Adnan Çebi zemin etütlerinin yapılarak çalışmalara 15 gün içinde başlanarak 15 ayda binaları bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.


Geçtiğimiz ay sonu ihalesi yapılan Karabük Belediyesi yeni hizmet binası ve iş merkezi inşaatının çalışmaları start alıyor. 


Mülkiyeti Karabük Belediyesine ait olan yaklaşık 4 bin metre kare alan üzerine inşa edilecek olan belediye binası ve iş merkezi ihalesini kazanan Karabük'ün önde gelen inşaat sektörü sahiplerinden Adnan Çebi. zemin etütlerinin yapılarak çalışmalara 15 gün içinde başlanarak 15 ayda binaları bitirmeyi hedeflediklerini söyledi. 


İnşaatın 4 katının otopark olduğunu depreme dayanıklı ve yüksek güvenlikte olacağını anlatan İşadamı Adnan Çebi. "15 gün içinde inşaat çalışmalarına başlayıp 15 ayda bitirmeyi hedefliyoruz. 


A ve B Blok olarak inşa edilecek binalardan A blok kısmı Belediye binası olacak ve 7 katlı olacak, iş merkezi olarak yapılacak binamız ise 9 katlı olacak. Otopark kısmında her bir kat 120 araçlık olacak olup binaları ön cephesinde 15 dükkan ve iş merkezinde ise 77 büro yer alacak" dedi. 



Son An