Beyaz Eşya

Karaca Çaysever Robotea Pro Connect 4 in 1 Konuşan Otomatik Cam Çay Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 

Karaca Çaysever Robotea Pro Connect Konuşan Çay makinesi geliştirilmiş teknolojisi ile çay ve kahve demlemeyi pratik hale getiriyor. Cihaz aynı zamanda bu işlemler sırasında konuşarak bilgilendirme yapıyor.Akıllı cihaz; otomatik çay demleme, filtre kahve demleme, mama suyu fonksiyonu, su ısıtma fonksiyonu gibi kullanıcılara farklı kullanım imkanları tanır

Çaysever Robotea Pro Connect üstün teknolojiye sahip olmasıyla çok fonksiyonlu kullanım sağlar. Akıllı cihaz; otomatik çay demleme, filtre kahve demleme, mama suyu fonksiyonu, su ısıtma fonksiyonu gibi kullanıcılara farklı kullanım imkanları tanır. 

Konuşan çay makinesi zamanlayıcı fonksiyonu ile çayınızı ve ya filtre kahvenizi istediğiniz saatte hazırlar. Aynı zamanda uzaktan erişim özelliği ile nerde olursanız olun çayınızı ve demleyebilir, suyunu kaynatabilirsiniz.

Çayınızı 15 dakikada demleyen Çaysever Robotea Pro Connect, çay yapraklarını yakmadan lezzeti tam tadında, çayın demlenmesini sağlar. 90 derecede demlenen çayınız 60 dakika boyunca tazeliğini korur. Çayınızın taze olup olmadığını tazelik durumunu gösteren ışık göstergesiyle takip edebilirsiniz.

Cihazınız 0,8 litre kapasiteli cam demliği ve 1,5 litre kapasiteli cam su haznesi sayesinde size mama suyu hazırlamanız konusunda en ideal dereceyi verir. 40 derecede bebeğiniz için ideal mama suyu, 100 derecede bitki çayları hazrılayabilirsiniz.Karaca çay makinesi nasıl bir işlev görürse görsün tüm süreç boyunca konuşarak sizi bilgilendirir. Dokunmatik ekran özelliği ile yeni deneyimler yaşamanızı sağlar. 

Peki Karaca konuşan çay makinesinin teknik özellikleri neler? Cihaz ne kadara satılıyor? 
 

 

Su Isıtıcı haznesinde ya da demlik su haznesinde su tükendiği zaman cihaz kendini otomatik olarak kapatır.
Otomatik Filtre Kahve Demleme özelliği sayesinde tek tuşla 2 dakikada filtre kahvenizi hazırlayabilir ve 40 dakikada taze kalmasını sağlayabilirsiniz.

Pratik ve kolay kullanımının yanında, çay demliği ve su ısıtıcının cam yapısı sayesinde sağlıklı ve uzun ömürlü kullanım sağlanır. Zamanlayıcı fonksiyonu sayesinde etiket belirleyebilir, rıtinlerinizi isimlendirebilir ve mod seçerek hazırlamak istediğiniz içeceği ayarlayabilirsiniz.

KARACA ÇAYSEVER ROBOTEA KONUŞAN ÇAY MAKİNESİ 4 NİSAN 2023 FİYAT LİSTESİ

Karaca Çaysever Robotea Pro Connect 4 in 1 Konuşan Otomatik Cam Çay Makinesi : 2.999,00 TL

Ayrıntılı bilgi için : https://www.karaca.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 4 Nisan 2023 tarihinde saat 15:55'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.66 Türk Lirası, euro 21.41 Türk Lirası, altının gramı ise 1261 Türk Lirası değerindedir.

Sinbo SVC-8601 Elektrikli Süpürge bin 235 TL! En ucuza nereden alınır? Teknik özellikleri neler? 

Naci Görür’den iş dünyasının yüreğini ağzına getiren açıklama!