Beyaz Eşya

Karaca elektrik süpürgelerinde indirim! Bu fırsat kaçmaz! İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Karaca Vantuz elektrik süpürgelerinde Mayıs indirimi başladı. Peki Karaca elektrik süpürge özellikleri neler? Karaca elektrik süpürgesi fiyatları ne kadar? İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi... Karaca, Mayıs ayı kampanyalarıyla da kaliteli ürünlerini uygun fiyatlarıyla satışa sunuyor

Karaca, öncü tasarım markalarından biri olarak dikkat çekmeye devam ediyor. Karaca, Mayıs ayı kampanyalarıyla da kaliteli ürünlerini uygun fiyatlarıyla satışa sunuyor.

Elektrik süpürgeler, evlerin olmazsa olmazı. Temizlikte önemli bir görev üstlenen elektrikli süpürgeler, evlerde hijyen açısından da en çok ihtiyaç duyulan elektrikli cihazlar arasında yerini alıyor.
Karaca, yüksek emiş gücü ve üstün performanslı elektrik süpürgeleriyle dikkatleri kendine çekiyor.

 


Peki Karaca elektrik süpürge özellikleri neler? Karaca elektrik süpürgesi fiyatları ne kadar? İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Karaca Vantuz Action Force elektrik süpürgelerinde Mayıs indirimi başladı. Karaca Vantuz elektrik süpürgeleri, gelişmiş teknolojisi ve yüksek performansı ile oldukça pratik temizlik imkanı sağlıyor. Karaca Vantuz  elektrik süpürgeler, temizliği zahmetsiz ve çok daha getiriyor. 
360 derece dönebilen ön tekerlekleriyle manevra kabiliyetine yüksek performansa sahip olan Vantuz, kolayca çıkabilen hazneye sahip. Karaca Vantuz 899 Watt motor gücüne sahip.Peki bu ürünün fiyatı ne kadar? özellikleri ne kadar?


Marka:Karaca

Model No:153.01.06.4924

Barkod:8697918731816

Renk:Siyah

Malzeme:Elektrıklı

Ürün Grubu:Süpürge

Menşei:Yerli

 Beko klima fiyatlarında indirim! İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Xiaomi Mi Mop Pro 2 Robot Süpürge alana Xiaomi Akıllı Bluetooth Tartı Hediye! 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arzum tost makinesi alana çay makinesi hediye! İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Hivda KADAN/Emlakkulisi.com

Editörün Notu: Bu haber 1 Mayıs 2022 11'22'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 50 kuruş, euro 15 lira 91 kuruş, altının gramı ise 922 lira 46 kuruş değerinde.