Beyaz Eşya

Karaca sütlü Türk kahvesi makinesinde 600 TL indirim! İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi..

Dünyada ilk ve tek olan Karaca Hatır Mod sütlü Türk kahvesi makinesinde indirim fırsatı devam ediyor. Peki, Karaca Hatır Mod sütlü Türk kahvesi makinesi fiyatları ne kadar? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi.. Dünyada ilk ve tek olan Karaca Hatır Mod, kahvenizi modunuza göre hazırlamasının yanı sıra, tek seferde tam 5 fincan kahve pişirebilir ve kalabalık misafirlerinizi ağırlarken sizlere yardımcı olur

Sütlü Türk kahvesi, közde Türk kahvesi, sütlü kahve çeşitleri ya da sıcak çikolata, canınız hangisini içmek isterse şimdi hepsini tek bir makine ile yapmanız mümkün. Dünyada ilk ve tek olan Karaca Hatır Mod, kahvenizi modunuza göre hazırlamasının yanı sıra, tek seferde tam 5 fincan kahve pişirebilir ve kalabalık misafirlerinizi ağırlarken sizlere yardımcı olur.

Karaca’nın çok beğenilen bu kahve makinesi otomatik ısı ayarı sayesinde kahveleri yakmaz ve ideal ısıda hazırlar. Sadece süt ısıtmak istediğinizde ise kaynatmadan en ideal şekilde ısıtmanıza yardımcı olur.

Üstelik taşma önleyici sistemi bulunan bu makine ile bir anlık dalgınlıkla taşan kahveler, batan tezgahlar da artık tarih oluyor.

Tek seferde 5 fincan kahve pişiren makineniz köz tadında Türk kahvesi ve sütlü içecek hazırlama özelliğiyle dünyada ilk ve tek! Günün farklı zamanlarında farklı kahve lezzetlerini tatmak, tüm ailenize ve misafirlerinize kolayca kahve ikramları hazırlamak için tasarlanan Hatır Mod kahve makinesi şimdi sizin gibi çok yönlü.

https://www.karaca.com/

Editör Notu: Bu haber 14 Ekim 2022 tarihinde saat 05:17'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 66 kuruş, euro 18 lira 04 kuruş, altının gramı ise 1000 lira değerindedir.

İşsizlik maaşı başvuruları tahminlerin üzerinde geldi!

TOKİ İlk Evim Arsa İlk İş Yerim projesinde 15 doğru 15 yanlış!

Beko robot süpürgede 800 TL indirim fırsatı! İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

ING’den müjde! 1 Kasım’a kadar başvurana 300 TL kazanma fırsatı!

Paralar birikti haberiniz yok! Süre dolmadan e-Devlet hesabınıza bakın!