Beyaz Eşya

Karaca Vantuz V8 süpürge alana Vantuz Slim dikey süpürge hediye! İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Anneler Günü için gerim sayım başladı. Karaca'da bu özel güne dair indirimler ve birbirinden özel kampanyalarda başlatıldı. Bu kampanyalardan en dikkat çekeni ise Vantuz V8 süpürge alana Vantuz Slim dikey süpürge hediyesi oldu. İşte kampanyaya dair tüm detaylar.. Karaca'da birbirinden özel indirimler ve kampanyalar başlatıldı

Anneler Günü'ne kısa bir zaman kala henüz hediyesini almayanlar araştırmalarına hız verdiler. Karaca'da birbirinden özel indirimler ve kampanyalar başlatıldı. Ayrıca tüm ürünlerde kargo bedava fırsatı da sunuluyor. 

Karaca Vantuz V8 süpürge alana Vantuz Slim dikey süpürge hediye ediliyor. Annelerimizin evdeki en sevdiği yardımcısı olacak olan Karaca Vantuz V8 Talky Elektrikli Süpürge, konuşabilme özelliği ile Türkiye’de ilk olarak tasarlandı. 

Maksimum zaman ve enerji tasarrufu sağlayan Talky, filtreler dolduğunda size konuşarak haber veriyor, Hepa filtre ya da toz filtrenin dolup dolmadığını takip etmenize gerek kalmıyor. Saptan kumanda edilebilir özelliği sayesinde süpürgenizin hızını ayarlarken ya da standby durumuna alırken eğilmenize gerek kalmıyor. 

899 W yüksek emiş gücü yüksek temizlik kalitesi sunarken, HEPA 13 filtresi ile tozların tekrar ortama salınmasını engelliyor, makineden dışarı verilen havayı %99.98 oranında temizliyor. Aynı zamanda 5 Hız kademesi ile farklı yüzeylere göre hızını ayarlayabiliyor.  

Karaca Vantuz V8 Süpürge Özellikleri:

Tipleri (Yatay/Dikey): Yatay
Torba/Hazne: Hazne
Vakum Tipi: Turbo Cyclon 
Ayarlanabilir Vakum Gücü: Var
Renk: Night Blue
Kolay Temizlenme Özelliği (Toz Haznesinin kolay çıkarılıp takılabilmesi): Var
Ergonomik Tutuş: Var
Garanti: sünger filtre garantisi 50 yıl, ürün garantisi 2 yıl

Karaca Vantuz V8 Süpürge 3.519,12 TL yerine 2.699 TL'den satışa sunuluyor. 

Karaca Vantuz Slim X10 Kablosuz Dikey Süpürge Özellikleri:

Kablosuz olmasının yanı sıra ultra hafif olduğundan, uzun süre kolayca kullanılabilme imkanı sunuyor. Turbo emiş gücüne sahip. Her yöne manevra kabiliyeti ile hiç zorlanmadan her yeri rahatlıkla süpürebilirsiniz. Haricen şarj edilebilen bataryası sayesinde, bataryanızı istediğiniz yerde süpürgeden ayrı halde de şarj edebilirsiniz. 

Bu sayede süpürgenizi monte edeceğiniz duvarın priz yanı olma zorunluluğu bulunmuyor. Led ışıkları sayesinde karanlıkta bile tüm tozları kolayca süpürebilirsiniz. Ayrıca 38 dakikaya kadar kesintisiz süpürebilme özelliği de bulunuyor. 

Karaca Vantuz Slim X10 Kablosuz Dikey Süpürge  1.299 TL'den satışa sunuluyor.

Editörün Notu: Bu haber 6 Mayıs 2022 18:15'te yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 94 kuruş, euro 15 lira 81 kuruş, altının gramı ise 906 lira 10 kuruş değerinde.

Vestel Toz Torbasız Süpürge fiyatları ne kadar? İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Bosch şarjlı dik süpürge fiyatları ne kadar? İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Dyson V12 Kablosuz Süpürge fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi!